Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Timiș. O femeie, la un pas să fie ucisă de fostul amant gelos. Cu ultimele puteri, și-a sunat soțul și a cerut ajutor

Caz șocant în Timiș. O femeie, la un pas să fie ucisă de fostul amant gelos. Cu ultimele puteri, și-a sunat soțul și a cerut ajutor

femeie injunghiata

Un caz șocant a avut loc într-o scară de bloc din Timiș. O femeie a fost atacată cu un cuțit de către un fost amant într-o scară de bloc din Timiș. Îngrijorată, a apelat la soțul ei pentru a o ajuta să scape din această situație. Atacatorul era un pompier în vârstă de 24 de ani și încerca să o convingă să se întoarcă la el, însă femeia i-a respins avansurile.

O femeie de 32 de ani a fost înjunghiată în scara blocului de fostul amant gelos

Un pompier în vârstă de 24 de ani i-a pus pe jar pe polițiștii timișoreni. Acesta și-a înjunghiat fosta prietenă, apoi s-a făcut nevăzut. După 4 ore de căutări intense, individul a fost reperat de către polițiști, la o distanță de 35 de kilometri de locul în care comisese fapta.

Scenele șocante au avut loc în comuna Giroc din Timiș, unde o femeie în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiată chiar în fața intrării în blocul în care locuia cu soțul ei.

Individul suspectat ar fi așteptat-o în parcarea de la bloc pentru a încerca să o convingă să se întoarcă la el. Atunci când femeia a refuzat și a încercat să plece, tânărul a scos un cuțit și a atacat-o de mai multe ori în zona spatelui, după care a dispărut în grabă. Trecătorii au surprins momentul șocant al atacului. Cu ultimele ei puteri, femeia a reușit să îl anunțe pe soțul ei, care a sunat imediat la numărul de urgență 112. La fața locului a ajuns imediat un echipaj de Ambulanță care a transportat victima la cel mai apropiat spital.

Motivul pentru care tânărul pompier a recurs la gestul necugetat

Femeia era căsătorită și avea un fiu, ocupând funcția de consilier local într-o comună din Caraș-Severin începând cu anul 2020.

Cu aproximativ șase luni în urmă, femeia a început o relație cu tânărul pompier, însă ulterior a hotărât să încheie această relație. Individul, dominat de dorința de a se răzbuna, a așteptat-o la intrarea în clădire și a acționat fără să stea prea mult pe gânduri.

Tânărul va fi adus în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar din Timișoara. Există posibilitatea ca pe numele său să fie emis unui mandat de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: