Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Timișoara. Doi tineri de 16 și 18 ani au fost prinși cu substanțe interzise în liceu

Caz șocant în Timișoara. Doi tineri de 16 și 18 ani au fost prinși cu substanțe interzise în liceu

GALERIE FOTO (2)

În incinta unui liceu din Timişoara, evenimentele s-au desfășurat într-un mod neașteptat atunci când doi tineri, unul dintre ei fiind minor, au fost prinși de forțele de ordine cu substanțe interzise asupra lor. Această situație neașteptată a stârnit o serie de întrebări cu privire la circumstanțele și motivele care i-au adus în această situație delicată.

Un eveniment de-a dreptul neplăcut a avut loc în urmă cu puțin timp în Timișoara, unde polițiștii au descoperit doi tineri de 16 și 18 ani ce dețineau o cantitate mare de droguri. Aceștia se aflau în incinta unui liceu din oraș și au fost duși imediat la secție.

Doi adolescenți, prinși cu droguri în liceu

Tânărul în vârstă de 16 ani, care nu era elev al liceului respectiv, a fost surprins în posesia unei mari cantități de substanță interzisă și a unui cântar electronic. În momentul identificării de către jandarmi, el a afirmat că achiziționase aceste substanțe pentru a le folosi la o petrecere la care urma să participe. Mai mult decât atât, acesta a recunoscut că a oferit un pliculeț cu substanța respectivă prietenului său, care se afla în preajmă în acel moment.

„În cursul zilei de ieri, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, aflat în serviciul de patrulare, a identificat în curtea unui liceu, doi tineri, dintre care unul minor, având substanțe interzise asupra lor. Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, deținea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic.

Acesta a declarat că achiziționase materia pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeț cu substanță pentru consum”, a precizat Jandarmeria Română într-un comunicat.

Băiatul de 18 ani mai avuse probleme cu legea

În contrast, celălalt tânăr, în vârstă de 18 ani, care fusese eliberat condiționat după o pedeapsă privativă de libertate, a declarat că achiziționase substanța din simplă curiozitate. Această mărturisire pune sub semnul întrebării motivele care l-au determinat să intre în posesia substanțelor interzise și să le aibă asupra sa în acel moment.

În urma arestării lor, cei doi tineri au fost escortați de către jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara pentru a fi supuși procedurilor legale. În paralel, autoritățile au fost informate cu privire la incident pentru a iniția investigațiile corespunzătoare în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: