Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Iași. Un muncitor care lucra într-un canal a fost lovit frontal într-o parcare

Caz șocant la Iași. Un muncitor care lucra într-un canal a fost lovit frontal într-o parcare

Caz șocant la Iași

Caz șocant la Iași. Un bărbat din Iași a murit în timp ce făcea verificări la apometre intr-un cancal situat intr-o parcared in Iași. În momentul când a vrut să iasă afară, acesta a fost decapitat de un autoturism. În urma loviturii, bărbatul a decedat pe loc. Se pare că șoferul voia să parcheze în parcare și nu l-a văzut pe muncitor.

Caz șocant la Iași. Un muncitor care lucra într-un canal a fost lovit frontal într-o parcare

Un accident cumplit a avut loc astăzi, într-o parcare din Iași. Un bărbat se afla la muncă când a fost ucis de un autoturism. Acesta a intrat în canal pentru a verifica apomentrele, iar în momentul în care a vrut să iasă afară a fost lovit frontal de un autoturism.

Din păcate, în urma loviturii, muncitorul a decedat pe loc. Se pare că șoferul voia să parcheze în zona respectivă și nu l-a văzut pe bărbat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au constatat decesul. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili întreaga situație.

Un pompier a murit în timp ce intervenea la un incendiu pe A1

În urmă cu câteva zile s-a produs un accident devastator. Un pompier din Argeș în vârstă de 47 de ani a murit, în timpul operațiunii. Rezultatele autopsiei a arătat că a fost lovit de autospecială, semn că șoferul nu l-a văzut lângă mașina când făcea manevra. Mai mult, a apărut suspiciunea unei mușamalizări, după ce ISGU și MAI au anunțat că bărbatul făcuse infarct.

Pompierul avea răni vizibile și traumatisme interioase. Parchetul Militar a preluat ancheta. COlegii l-au găsit inconștient lângă o autospecială, în timp ce interveneau la un incendiu de pe A1. Militarii au trecut peste niște parapeți de zăpadă ca să ajungă la locul incendiului. Pompierul avea 47 de ani, era tatăl unui copil, iar soția îi murise în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: