Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant: un pastor a murit după ce a ținut post! Bărbatul a încercat să postească 40 de zile

Caz șocant: un pastor a murit după ce a ținut post! Bărbatul a încercat să postească 40 de zile

GALERIE FOTO (2) Caz șocant: un pastor a murit după ce a ținut post! Bărbatul a încercat să postească 40 de zile

Un pastor a murit subit, după ce a ținut post. A vrut să postească timp de 40 de zile, dar nu a reușit, pentru că starea lui de sănătate s-a agravat considerabil. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Experiența religioasă i-a adus moartea.

A murit, încercând să-l imite pe Iisus

Un caz șocant a avut loc recent și are în prim-plan un pastor care a încercat să îl imite pe Iisus. A vrut să urmeze un post negru de 40 de zile, așa cum scrie în Biblie că a făcut Mântuitorul, dar sfârșitul experienței a fost unul tragic. Starea lui de sănătate s-a deteriorat și a ajuns prea târziu la spital.

Francisco Barajah, fondatorul Bisericii Evanghelice Santa Trindade, a murit într-un spital din orașul Beira. Acesta a ajuns acolo cu o formă gravă de anemie, în stare critică. Slăbise atât de mult, încât nu mai putea nici să meargă, iar medicii i-au pus diagnosticul de anemie acută și insuficiență a organelor digestive.

Bărbatu a încercat să postească 40 de zile fără apă și mâncare, dorind să urmeze exemplul lui Iisus despre care se vorbește în Biblie. După 25 de zile în care nu a consumat niciun aliment, a ajuns pe mâna medicilor care au făcut tot posibilul pentru a-l salva, dar nu au mai reușit. A fost rehidratat cu seruri și s-a încercat introducerea alimentelor lichide, dar a fost prea târziu pentru el, fiind mult prea slăbit.

Nu este primul caz de acest gen

Enoriașii săi spun că erau obișnuiți ca ei și pastorul să postească, dar nu pentru perioade atât de lungi. Era foarte iubit de comunitatea pentru care slujea și moartea lui a provocat multă suferință.

„Adevărul este că fratele meu a suferit de tensiune arterială scăzută”, a spus fratele bărbatului, care contestă diagnosticul medical al pastorului, susținând că avea și alte probleme de sănătate grave.

Nu este primul caz de acest gen, în care se ajunge la moarte. În 2015, un bărbat din Zimbabwe a murit după 30 de zile în care nu a consumat mâncare sau apă, iar în 2006, un legist britanic a descoperit că o femeie din Londra a murit la jumătatea postului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: