Redactia.ro
Home » Știri » Caz terifiant în Timișoara: O femeie și fiul ei, găsiți morți în propria locuință

Caz terifiant în Timișoara: O femeie și fiul ei, găsiți morți în propria locuință

O mamă și fiul ei au fost găsiți morți în casă.

O dramă cutremurătoare a lovit orașul Timișoara, după ce o femeie și fiul ei au fost descoperiți morți în propria casă. Evenimentul tragic a fost adus la cunoștința autorităților printr-un apel la numărul de urgență 112 și a avut loc pe Aleea Sănătății.

Autoritățile au răspuns de urgență la apelul de la 112, intervenind la fața locului pentru a investiga descoperirea macabră. Femeia, în vârstă de 49 de ani, și fiul acesteia, în vârstă de 24 de ani, au fost găsiți morți în locuința lor.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Primele cercetări efectuate de poliție nu au relevat semne evidente de violență asupra corpurilor victimelor. Evenimentul tragic a fost semnalat în jurul orei 17:40, moment în care echipajele de intervenție au fost alertate și au ajuns rapid la locul indicat.

Cadavrele femeii și fiului ei au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a fi supuse unei autopsii detaliate. Scopul autopsiei este de a dezvălui cu precizie circumstanțele și cauzele exacte ale deceselor.

Un dosar penal a fost deschis în acest caz

În urma acestei tragedii, un dosar penal a fost deschis, iar anchetatorii consideră, în prezent, uciderea din culpă ca fiind principala ipoteză. Autoritățile continuă investigațiile pentru a elucida pe deplin circumstanțele și cauzele acestui eveniment șocant care a îndoliat comunitatea locală. Familia și prietenii celor decedați primesc sprijin și consolare în acest moment dificil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: