Redactia.ro
Home » Știri » Cazări la mare la preț de 45 de lei/noapte. De când?

Cazări la mare la preț de 45 de lei/noapte. De când?

Litoral pentru toti

Restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus au făcut ca românii să nu mai plece în străinătate, iar cea mai importantă destinație luată cu asalt în această vară a fost litoralul românesc.

Începe programul Litoralul pentru toți

Românii care merg în stațiunile de la Marea Neagră în perioada 1-30 septembrie se pot caza cu tarife reduse, începând de la 45 de lei/noapte, prin programul „Litoralul pentru toți”.

Programul, lansat de Federația Patronatelor din Turismul românesc, oferă în luna septembrie tarife cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon.

Până în prezent s-au înscris în program 49 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri. Acestea vor fi vândute atât prin agențiile de turism, cât și direct de hoteluri.

Românii pot folosi vouchere de vacanță

La fel ca anul trecut, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Statisticile au arătat că la sfârșitul lunii iulie, peste 100.000 de turişti au fost prezenți în staţiunile de la mare, iar plajele sunt pline.

Un angajat poate primi în fiecare an, în perioada 1 ianuarie 2020 – 31 decembrie 2025, vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei sau vouchere care pot fi utilizate în extrasezon în valoare de 2.080 de lei. Aceștia trebuie să își exprime opțiunea cu privire la varianta de tichete pe care o doresc până la data de 1 noiembrie a fiecărui an.

Noile vouchere nu vor putea fi folosite pentru achiziționarea online a pachetelor de servicii turistice. Excepție vor face cazurile în care unitatea afiliată implementează procese și proceduri operaționale pentru identificarea acestora în momentul efectuării plății.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini