Redactia.ro
Home » Știri » Cazul băiețelului dispărut de 8 ani. Autoritățile au găsit rolele copilului

Cazul băiețelului dispărut de 8 ani. Autoritățile au găsit rolele copilului

Cazul băiețelului dispărut de 8 ani. Autoritățile au găsit rolele copilului

Cazul băiețelului dispărut de 8 ani. Sâmbătă, un băiat în vârstî de 8 ani a fost dat dispărut din localitatea constănțeană Pecineanga. Duminică, autoritățile au găsit pe o stradă din apropierea locuinței, rolele acestuia.

Cazul băiețelului dispărut de 8 ani. Autoritățile au găsit rolele copilului

Potrivit Mediafax, polițiștii au găsit duminică rolele copilului în vârstă de 8 ani pe o stradă situată la mai puțin de un kilometru distanță de locuința acestuia. Autoritățile constănțene au transmis că rolele găsite sunt ale băiatului.

Băiatul a fost dat dispărut sâmbătă, din localitatea Pecineaga, județul Constanța. Polițiștii au verificat 40 de camere de supraveghere videi și au extins aria de căutare în localitatea Ovidiu, Hârțova și Neptun. În ajutorul căutării copilului, sunt folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă, trei câini de urmă și un elicopter care survolează zona.

Duminică, 150 de polițiști și jandartmi, plus voluntari, au participat în căutarea copilului dispărut sâmbătă din fața casei. În acest moment, polițiștii audiează mai nulți martori, iar mărturiile lor sunt verificate.

COpilul în vârstă de 8 ani, a dispărut sâmbătă, în jurul oreo 15.00, din fața locuinței, unde se juca.

Citeste si:Gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru jucătorul lui

Loading...