Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE:Cazul Caracal. Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare

UPDATE:Cazul Caracal. Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare

Cazul Caracal. Părinții Alexandrei față în față pentru prima oară cu Gheorghe Dincă

UPDATE:Cazul Caracal. Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare . Părinții Alexandrei față în față pentru prima oară cu Gheorghe Dincă. Martți, părinții Alexandrei Măceșanu s-au prezentat la Tribunalul Olt după ce au făcut o cerere de strămutare în cazul Caracal. Aici, cei doi s-au întâlnit cu agresorul fiicei lor, Gheorghe Dincă.

UPDATE:Cazul Caracal. Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare

Curtea de Apel Craiova a respins ca nefondată cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, depusă de părinții Alexandrei Măceșanu.

Mai mult, judecătorii i-au obligat pe părinții tinerei să plătească cheltuielile judiciare, câte 25 de lei fiecare, iar decizia este definitivă.

Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat„, se menţionează în decizia instanţei. Onorariile avocaţilor desemnaţi din oficiu pentru apărarea inculpaţilor Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în sarcina statului.

Cazul Caracal. Părinții Alexandrei față în față pentru prima oară cu Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă s-a întâlnit marți pentru prima dată cu părinții Alexandrei Măceșanu, uan dintre victimele sale. Părinții fetei au cerut instanței să strămute procesul lui Dincă de la Caracal la altă instanță deoarece ar exista dubii legate de capacitatea judecătorului de a fi imparțial.

Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe cameră preliminară urmând să se pronunţe şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinţi sau oriunde în altă parte, mai puţin în Dolj şi Olt. Ştim bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi, din câte am înţeles, soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova„, a spus avocatul familiei Măceşanu.

Reacția părinților Alexandrei Măceșanu

Ion și Teodora Măceașanu trăiesc un adevărat calvar, după ce fiica lor cea mare, Alexandra a dispărut în vara anului trecut. După mai bine de o jumătate de an de când nu mai știu nimic despre copilul lor, aceștia s-au întâlnit pentru prima dată cu agresorul fiicei lor, Gheorghe Dincă

Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor„, a spus Ion Măceşanu.

De asemenea, tatăl Alexandrei a precizat că speră ca judecătorul să decidă strămutarea pentru a înlătura orice dubiu.

La rândul său, Gheorghe Dincă a spus că el vrea ca dosarul să fie judecat de magistrații din Olt, pentru că nu are nicio legătură cu interlopii de acolo.

Dincă și Ștefan Risipițeanu rămân în arest preventiv, după ce Tribunalul Olt a dispus pe 7 februarie menținerea acestei măsuri preventive față de cei doi inculpați. Curtea de Apel Craiova a menținut această decizie, respingând, pe 17 februarie, contenstanția formulată de Risipițeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: