Redactia.ro
Home » Homepage » Cazul Caracal. Doi medici de la INML sunt audiați de procurorii DIICOT

Cazul Caracal. Doi medici de la INML sunt audiați de procurorii DIICOT

Cazul Caracal. Doi medici de la INML, sunt audiați de procurorii DIICOT

Medici de la INML, audiați de procurorii DIICOT . Doi medici de la INML care au realizat expertiza cazului de la Caracal, sunt audiați de polițiști la sediul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cazul Caracal. Doi medici de la INML sunt audiați de procurorii DIICOT

Potrivit Digi24, doi medici din cadrul Institutului National de Medicină Legală sunt audiați de procurorii DIICOT. Aceștia au fost chemați pentru a motiva lipsa unor aspecte din raportul INML. Se pare că lipsesc unele date din documentele ce stau la baza rezultatelor asupra rămșițelor Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Raportul INML, în cazul Alexandrei a arătat în proporție de peste 99.99% ADN-ul Alexandrei. În cazul rămășișelor găsite în liziera din .Caracal despre care suspectul în vârstă de 66 de ani susține că sunt ale Luizei, teste făcute la INML nu au putut arăta un ADN. Fragmentele osoase erau mult prea deterioare.

Analizele rămășițelor umane găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt analizate în laboratoarele FBI, din America.

Detalii șocante găsite în telefonul lui Dinca

Gheorghe Dincă a participat la percheziția informatică, ce s-a făcut asupra unui telefon mai vechi găsit în casa sa din Caracal. Suspectul în vârstă de 66 de ani. A  fost prezent când anchetatorii încercau să găsească detalii în agenta telefonică pentru a afla dacă Dincă a acționat singur sau a avut complici. De asemenea, anchetatorii încercau să afle ce legături are acesta cu persoanele pe care avea salvate în agenda telefonică.

Procurorii vor să refacă fiecare mișcare a lui Gheorghe Dincă, cu cine a vorbit, ce a vorbit și de ce. Conform unor surse din anchetă, într-unul din telefoanele suspectului, ar fi fost depistate peste 30 de convorbiri avute cu puțin timp înainte ca Alexandra să fie răpită.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, sunt cele două fete dispărute după ce s-au urcat la ocazie în mașina lui Gheorghe Dincă. La începutul lunii iulie, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani a fost arestat după ce a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Citeste si:Asociația Elevilor din Constanța este revoltată pe Consiliul Local

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: