Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Mama Alexandrei a apărut la televizor în Italia

Cazul Caracal. Mama Alexandrei a apărut la televizor în Italia

Cazul Caracal. Mama Alexandrei a apărut la televizor în Italia

Cazul Caracal lovește din nou. Mama și unchiul Alexandrei au făcut o mutare la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cei doi au apărut împreună la o emisiune TV în Italia.

La postul național RAI3, mama Alexandrei și unchiul acesteia au vorbit despre toată întâmplarea. Au discutat și despre zvonurile conform cărora fata lor împreună cu alte domnițoare ar fi la produs în Italia.

”Am fost audiați două zile de către procuratură și poliția din Italia, după ce am făcut plângeri acolo. Autoritățile italiene o caută, a început și acolo o anchetă”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, conform cancan.ro

Citește și: Povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani. Și-a așteptat părinții plecați în străinătate în scara de bloc

„Cred cu tărie că într-o zi va intra pe poartă”

În ciuda tuturor lucrurilor descoperite de specialiștii de la IML. ale declarațiilor ”Monstrului din Caracal”, Teodora Măceșeanu crede cu ardoare că fiica ei va veni într-o zi acasă. Disperarea mamei îndurerate a ajuns la cote maxime. Își vizualizează prin durere pașii pe care și-i dorește ca fiica sa să îi facă. Nu poate accepta sub nicio formă varianta dispariției fiicei sale cea mare.

”Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie”, a spus mama Alexandrei Măceșanu, într-un interviu ce i-a fost luat chiar de Alexandru Cumpănașu, live, pe Facebook. „Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Măceșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: