Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal, noi informații! Avocata familiei Melencu susține că Luiza nu a fost în casa lui Dincă

Cazul Caracal, noi informații! Avocata familiei Melencu susține că Luiza nu a fost în casa lui Dincă

Caracal

Procesul lui Gheorghe Dincă a fost reluat săptămâna trecută și au ieșit la iveală informații și ipoteze șocante care nu au fost menționate până acum. Potrivit avocatei familiei Melencu, Luiza nu ar fi intrat niciodata în casa suspectului Gheorghe Dincă.

Informații șocante despre cazul Caracal

Conform Impact.ro, în urma procesului reluat săptămâna trecută în cazul lui Gheorghe Dincă a reieșit faptul că Luiza Melencu, adolescenta care a dispărut în ziua de 14 aprilie 2019, nu ar fi ajuns în casa suspectului în vârstă de 67 de ani.

Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu a precizat că, în ciuda declarațiilor suspectului că tânăra ar fi fost adusă la el acasă, nu ar fi adevărat.

Procurorii aveau nevoie de o confirmare care să le susţină povestea cu Luiza omorâtă în casa lui Dincă. Din fericire, această confirmare nu a venit din America“, iar în rechizitoriu sunt descrise în detaliu „grozăviile pe care procurorii pretind că s-au petrecut în acea casă“,a precizat avocata familiei Melencu.

De asemenea, Carmen Obîrșanu a declarat că Dincă nu obișnuia să se spele des, iar în care Luiza ar fi fost în casa lui, acesteia i s-ar fi făcut rău de la mirosul urât pe care îl emana Gheorghe Dincă, iar autoritățile nu au găsit nicio urmă de vomă.

În același timp, Alexandru Cumpănașu, unchiul celei de-a doua victimă, Alexandra Măceșanu a declarat că știrea potrivit căreia cele două fete au fost căutate este una falsă.

Acesta a precizat că autoritățile române nu le-a căutat niciodată pe niciuna dintre fete.

Nu poți să nu te întrebi azi, după ce acest imbecil cum e el, după ce a făcut mărturisiri, după ce a spus în sala de judecată că nu a omorât fetele sau că a fost forțată. Este inacceptabil ca nici o autoritate a statului, un presupus criminal vine în sala de judecată, presupus criminal acuzat spune că nu a comis crimele”, a menționat Cumpănașu.

Cazul de la Caracal, unul dintre cele mai mediatizate cazuri de dispariție din țară

Anul trecut, Luiza Melencu în vârstă de 19 ani și Alexandra Măceșanu în vârstă de 16 ani au dispărut.

Luiza a fost dată dispărută pe data de 14 aprilie, iar la două luni distanță, mai exact, pe 24 iulie, a fost anunțată dispariția Alexandrei.

Pe data de 25 iulie, ora 11.05 , Alexandra a sunat la 112 unde a reclamat că a fost răpită, sechestrată, bătută și violată într-o locuință din Caracal. Întreaga zi, poliția din Caracal a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, și abia în cursul nopții următoare au putut intra în casa respectivă.

În urma unei anchete, autoritățile l-au arestat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 67 de ani, recunoscând că le-a ucis pe cele două fete.

Gestionarea proastă a cazului a dus la demiterea ministrului Afacerilor Interne, a prefectului județului Olt și a ministrului Sănătății.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: