Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal, noi informații. Poza Luizei a fost găsită în bagajele unui român. Bărbatul a fost arestat de carabinieri

Cazul Caracal, noi informații. Poza Luizei a fost găsită în bagajele unui român. Bărbatul a fost arestat de carabinieri

Cazul Caracal, noi informații. Poza Luizei a fost găsită în bagajele unui român. Bărbatul a fost arestat de carabinieri

Cazul Caracal, noi informații. Poza Luizei a fost găsită în bagajele unui român. Bărbatul a fost arestat de carabinieri. Un bărbat român a recunoscut în fața autorităților din Italia că a colaborat cu familia Dincă, după ce aceștia i-au găsit o fotografie cu Luiza în geantă.

Cazul Caracal, noi informații. Poza Luizei a fost găsită în bagajele unui român. Bărbatul a fost arestat de carabinieri

Potrivit Spynews.ro, în geanta în unui bărbat român, carabinierii au găsit poza cu Luiza Melencu. Luat la întrebări, bărbatul a recunoscut că a colaborat cu familia Dincă. Nelu avea asupra lui trei rânduri de documente false, despre care susține că au fost făcute de Daniela Dincă și Giorgio Albiero, în 2014.

Jurnalistul de investigații Rok Xavi, de la RTV, care a fost prezent la arestarea bărbatului, a dezvăluit întreaga scenă.

Fotografie cu Luiza Melencu în geanta unui bărbat român

Bărbatul l-a contactat pe jurnalistul de investigații și i-a spus că are informații despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. După ce a fost arestat, acesta a spus că fiica lui Dincă și răposatul ei soț, au fabricat documente false.

Autoritățile din Italia au găsi în geanta lui Nelu 300 de fotografii cu copii. Printre acestea au găsit și o poză cu Luiza Melencu, care nu a apărut până acum în mediul online.

De asemenea, se pare că există și mesaje în legătură cu vânzarea Luizei, în care niște albanezi îl întreba pe bărbat ce suma vrea pe tânără. Autoritățile se pare că vor să ia legătura cu Poliția din România pentru a colabora în vederea unei presupuse legături dintre acest individ Nelu și Cazul Caracal.

Alexandru Cumpănașu a declarat în urmă cu ceva timp, că în curând se va face o arestare în Italia în legătură cu dispariția celor două fete din Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: