Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, huiduit la Tribunalul Olt

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, huiduit la Tribunalul Olt

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, huiduit la Tribunalul Olt

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, huiduit la Tribunalul Olt. Principalul suspect în cazul Caracal, acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a ajuns vineri la Tribunalul Olt. Mai mulți oameni l-au huiduit și i-au strigat „să se spânzure”.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, huiduit la Tribunalul Olt

Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipiceanu au ajuns în fața magistraților Tribunalului Olt care verfiică legalitatea măsurii arestului preventiv.

În momentul când Gheorghe Dincă a ajuns în fața Magistraturii Olt, mai mulți oameni l-au huiduit.

O persoană a strigat către Dincă: „Băăăă…., spânzură-te singur! Te duci la pârnaie! Te duci la Craiova şi te spânzură ăia!”, scrie Mediafax.

Principalii suspecți în cazul Caracal au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Conform procuoriilor DIICOT, Dincă a răpit-o pe 14 parilie pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o acasă la el, unde a ținut-o timp de trei zile legată de pat, lehată la ochi și a violat-o, de mai multe ori.

De asemenea, Ștefan Risipiceanu este acuzat că a ajuns la locuința lui Dincă, și i-a cerut acestuia să o violeze pe Luiza.

Cazul Caracal, disparițiile celor două fete

În data de 24 iulie, Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceșanu din comuna Dobrosloveni și a dus-o la locuința sa din Caracal. Alexandra în vârstă de 15 ani, a fost imobilizată de pat cu un lanț, legată și violată. Suspectul este acuzat că a sunat familia fetei pentru a induce ideea că acesta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, aceasta a observat că fata a reușit să desfacă lanțul cu care era legată de pat. De asemenea, Alexandra și-a scos banda adezivă de la ochi și a reușit să găsească un telefon vechi cu care a sunat la 112. Conform declarațiilor lui Dincă, acesta a lovit-o, a sugrumat-o, provocându-i moartea.

Citeste si:Cum a răspuns Viorica Dăncilă când a fost întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: