Redactia.ro
Home » Știri » Cum a răspuns Viorica Dăncilă când a fost întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ

Cum a răspuns Viorica Dăncilă când a fost întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ

Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, întrebată de ce s-a creat imaginea că ar fi proastă, că „s-a lucrat foarte mult la acest lucru” și s-a speculat.

Ea a admis că a făcut greșeli de exprimare.

„S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni.

Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a spus Viorica Dăncilă, în emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” de la Mediafax.

Ea a mai spus că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000 de euro, nu a avut un preț mai mare de 800 de euro. „Toate aceste teme legate de broșe, de ceas, de alte lucruri distrăgea atenția de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat Dăncilă.

E în continuare șomeră

Viorica Dăncilă e în continuare „șomeră”, dar susține că a primit mai multe oferte.

„Am mai multe propuneri. Am mai multe propuneri, de săptămâna viitoare…”, a adăugat ea. „La acest Congres nu o să candidez pentru nicio funcție. Voi susține echipa, colegii care vor candida”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că vizează funcția de președinte al Organizației de Femei a PSD. „Există o conferință de alegeri pentru organizația de femei. Voi candida pentru a fi președința organizației naționale a gemeilor social-democrate, funcție pe care am mai deținut-o”, a adăugat Dăncilă.

Parlamentarii au votat, pe 10 octombrie 2019, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă. Viorica Dăncilă a decis, în luna noiembrie, să demisioneze din funcția de președinte al Partidului Social Democrat, după ce a pierdut alegerile prezidențiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: