Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, lovitură grea chiar de ziua sa de naștere. Hotărârea lui Ciolacu a fost luată în absența ei

Viorica Dăncilă, lovitură grea chiar de ziua sa de naștere. Hotărârea lui Ciolacu a fost luată în absența ei

Dăncilă

Conducerea PSD, reunită luni la Parlament, a decis să nu mai fie organizate alegerile pentru conducerea Organizației de Femei la sfârșitul lunii ianuarie. Mai precis, Marcel Ciolacu ar fi cerut să nu fie organizate niciun fel de alegeri, în nicio organizație a partidului, până la congresul PSD din 29 februarie anul viitor.

Decizia o lovește direct pe fosta șefă a social-democraților, Viorica Dăncilă, care conduce interimar organizația femeilor PSD de trei săptămâni, potrivit Realitatea PLUS. În plus, hotărârea conducerii PSD a fost luată în absența Vioricăi Dăncilă.

Decizia vine după ce săptămâna trecută, când Dăncilă a fost asigurată că la sfârșitul lunii ianuarie anul viitor să se facă alegerile pentru conducerea plină a femeilor PSD, iar ea să devină președinte plin al organizației.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, vineri, la sediul din Kiseleff, iar subiectele de discuție au vizat fixarea datei alegerilor pentru organizația de femei a partidului, precum și conferințele județene pentru alegerile din alte filiale social-democrate.

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în urma ședinței CEx a PSD, că nu este împotriva unei candidaturi din partea lui Carmen Dan pentru șefia organizației femeilor social-democrate, și nu numai aceasta, pentru că nu dorește să fie unicul candidat. Dăncilă este, în momentul de față, președintele interimar al organizației.

„Mi-ar place (plăcea – n.red.) să candideze nu numai Carmen Dan, oricine (pentru șefia organizației de femei social-democrate – n.red.), pentru că asta este democrația, nu vreau să fiu candidat unic. În fond, încrederea colegelor, a organizațiilor va fi cea care va decide cine va conduce în perioada următoare organizația de femei”, a afirmat vineri Viorica Dăncilă despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan pentru funcția de președinte al organizației femeilor social-democrate, arată realitatea.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: