Redactia.ro
Home » Știri » Doamnele din PSD încep bătălia: război între Viorica Dăncilă și Carmen Dan

Doamnele din PSD încep bătălia: război între Viorica Dăncilă și Carmen Dan

Dăncilă

Președintele interimar al organizației de femei a PSD, Viorica Dăncilă, a convocat CEX-ul acestui for. Se pare că nu va fi o ședință liniștită, asta pentru că fostul premier este contestată chiar de către Carmen Dan, fost ministru de Interne.

Se pare că fostul ministru își strânge oaste pentru a o da jos pe Dăncilă din fruntea organizației de femei și astăzi ar putea încerca o ”lovitură de palat”, susțin surse citate de Realitatea Plus. Viorica Dăncilă și Carmen Dan au intrat într-un conflict direct, în urmă cu câteva luni. Premierul a schimbat-o pe Carmen Dan de la Interne, iar ulterior relația dintre cele două s-a deteriorat puternic.

Viorica Dăncilă a devenit președinte la organizația de femei, după ședința Comitetului Executiv din 27 noiembrie, când a decis să plece din fruntea PSD, iar întreagă conducere a fost dizolvată, după o demisie a majorității membrilor Biroului Permanent.

Președinte interimar al PSD a devenit Marcel Ciolacu, iar secretar general-Paul Stănescu. Din nouă conducere interimară mai fac parte liderii celor 5 filiale care au câștigat alegerile prezidențiale în județele lor.

Viorica Dăncilă, viaţa după demisia din PSD

Fostul premier şi lider PSD  a fost surprins de Ziua Naţională în timp ce îşi făcea cumpărăturile la un supermarket din Ploieşti. Imaginea a fost publicată de un bărbat din Ploieşti, care a postat fotografia pe Facebook. Viorica Dăncilă a acceptat, totodată, să facă poze cu diverse persoane aflate în supermarket.

Dăncilă a demisionat, luna trecută, de la şefia PSD, după o şedinţă CEx care a durat mai bine de şase ore, în urma pierderii alegerilor prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: