Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă presimte că va fi exclusă din PSD. Mesaj pentru baronii de la conducerea partidului

Viorica Dăncilă presimte că va fi exclusă din PSD. Mesaj pentru baronii de la conducerea partidului

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a afirmat că se așteaptă la orice, inclusiv să fie exclusă din PSD, având în vedere soarta foştilor candidaţi ai partidului care au pierdut alegerile.

„N-ar fi exclus. După ce am văzut astăzi, n-ar fi exclus. Dar am crezut că membrii acestui partid învaţă din greşeli şi că atunci când am greşit nu mai repetăm acea greşeală. Dar văd că probabil acest lucru a devenit o obişnuinţă şi mă aştept la orice. Nu ştiu ce voi face, sper să nu se ajungă la acest lucru, sper să existe mai multă înţelepciune şi să nu uităm că de fiecare dată am dat afară, am dat afară şi ce am câştigat? Nu am câştigat absolut nimic. Dacă vor lua această decizie, asta este. Să şi-o asume. Eu sper să nu se ajungă la o astfel de situaţie”, a spus Viorica Dăncilă, la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

Viorica Dăncilă a renunțat la coc. Schimbare de look pentru fostul premier

Intrebata daca se urmareste ca ea sa renunte la o candidatura la Congresul PSD, prin acuzatiile sau insinuarile unor lideri ai formatiunii, cum ar fi Paul Stanescu, Viorica Dancila a reamintit ca a spus clar ca nu va candida pentru o functie in conducerea centrala.

Dar eu am zis clar ca nu o sa candidez. La organizatia de femei s-a votat deja, sunt presedintele interimar al organizatiei de femei. Am vrut sa ma intorc la organizatia de la care am plecat, atunci cand am fost votata in Congres presedinte interimar. Daca se considera ca nu este nevoie, asta este. Nu o sa fac din acest lucru un capat de tara”, a mai spus Dăncilă.

A fost înlocuită cu Marcel Ciolacu

Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte al PSD, iar Marcel Ciolacu a fost votat președinte interimar. De asemenea, Paul Stănescu a fost votat secretar general, în locul lui Mihai Fifor. Și Eugen Teodorovici a renunțat la funcția de președinte executiv al PSD. De asemenea, Biroul Permanent Național a fost dizolvat.

Marcel Ciolacu a preluat interimatul partidului până în 29 februarie 2020, când va fi organizat un Congres PSD unde se va alege o nouă conducere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: