Redactia.ro
Home » Breaking News » Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat, la finalul unei ședințe tensionate a Comitetului Executiv al PSD. Ședința a durat aproximativ șase ore. Șefia interimară a PSD a fost preluată de Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, conform Digi24

Viorica Dăncilă și-a dat demisia de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte al PSD, iar Marcel Ciolacu a fost votat președinte interimar. De asemenea, Paul Stănescu a fost votat secretar general, în locul lui Mihai Fifor. Și Eugen Teodorovici a renunțat la funcția de președinte executiv al PSD.

De asemenea, Biroul Permanent Național a fost dizolvat. Dumitru Buzatu a cerut înainte de demisia Vioricăi Dăncilă un Congres în luna februarie a anului viitor, iar până atunci să rămână actuala conducere în funcție. Propunerea a strâns doar 5 voturi.

Gabriela Firea a ieșit plângând

Șapte vicepreședinți din cei 16 au demisionat. Este vorba despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Carmen Dan și Roxana Mînzatu. De asemenea, a demisionat și Gabriel Mutu.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda ar fi cerut demisia Vioricăi Dăncilă și a întregii conduceri a PSD. Vasilescu a fost șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă.

Primarul Capitalei ar fi ieșit din sala plângând, în urma unei dispute cu Marian Oprișan. Acesta i-ar fi reproșat că e „manevristă, cu manevre securiste” și că trage partidul în jos pentru că îl susține pe viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Ulterior, Marian Oprișan, Gabriel Zetea și Roxana Mânzatu și-au dat demisia din funcțiile de vicepreședinte PSD.

Potrivit unor surse care au participat la discuțiile de luni seara, conducerea interimară va fi asigurată de Marcel Ciolacu. Echipa interimară va fi completată cu 8 lideri, aleși în funcție de regiuni și de rezultatul de la alegeri.

Citeste si:Olăroiu, dorit la naționala Chinei! Jiangsu Suning nu-i dă drumul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: