Redactia.ro
Home » Sport » Olăroiu, dorit la naționala Chinei! Jiangsu Suning nu-i dă drumul

Olăroiu, dorit la naționala Chinei! Jiangsu Suning nu-i dă drumul

Olăroiu, dorit la naționala Chinei

Cosmin Olăroiu este dorit la naționala Chinei, după plecarea lui Marcello Lippi, cel care câștiga cu Italia în 2006, Cupa Mondială.

În ciuda unei oferte foarte tentante pentru Olăroiu, șefii de la Jiangsu Suning nici nu vor să audă despre o posibilă plecare. Românul îi antrenează pe chinezi din 2018, iar patronul echipei este foarte mulțumit de rezultatele sale. Jiangsu Suning este pe locul 5 în campionat, cu două etape înainte de final. De 11 meciuri este neînvinsă. Jurnaliștii asistici susțin că în cazul în care echipa lui Cosmin Olăroiu va păstra aceeași cadență, ar putea câștiga titlul sezonul următor. Se va lupta fără probleme cu Guangzhou Evergrande, Beijing Guoan sau Shanghai IPG. Fostul antrenor al Stelei are contract până în 2021 și un salariu anual de 7 milioane de euro.

Contract astronomic pentru selecționer

Olăroiu spunea în urmă cu câteva zile că se află pe lista federației de la Beijing.

„Sunt pe o lista din care mai fac parte cinci antrenori, printre care și Scolari. Dar e greu de crezut ca Jiangsu îmi va da drumul”, a declarat tehnicianul.

Noul selecționer al Chinei va câștiga o sumă astronomică. Lippi avea aproximativ 20 de milioane de euro pe an, deci este de așteptat ca noul selecționer să aibă un salariu asemănător. Naționala Chinei se luptă pentru calificarea la Mondialul din 2022. Marcello Lippi a stat pe banca tehnică a Chinei din 2016, dar și-a dat demisia pe 14 noiembrie, după un meci pierdut cu Siria.

Citește și: Dan Nistor nu mai vrea la Dinamo! Ce suma acceptă Negoiță!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini