Redactia.ro
Home » Sport » Dan Nistor nu mai vrea la Dinamo! Ce suma acceptă Negoiță!

Dan Nistor nu mai vrea la Dinamo! Ce suma acceptă Negoiță!

Dan Nistor nu mai vrea la Dinamo

Dan Nistor nu mai vrea la Dinamo. Jucătorul i-a cerut impresarului să-i caute echipă din iarnă.

Dan Nistor este decis să părăsească echipa din Ștefan cel Mare, în pauza competițională. Situația de la Dinamo care pare aproape fără ieșire l-a făcut pe căpitanul câinilor să ia această decizie. Potrivit sport.ro,se pare că reprezentantul fotbalistului ar fi discutat cu mai multe cluburi din Arabia Saudită. Chiar dacă este cel mai bun pasator din Liga 1, Ionuț Negoiță este pregătit să-l lase să plece. Nici suma pe care o cere nu este foarte mare.

Cât vrea Negoiță pentru Nistor

Căpitanul echipei Dinamo, este cotat în acest moment potrivit Transfermarkt.de la un milion de euro. Chiar și așa, patronul echipei este dispus să-l lase să plece pe o suma foarte mică. Este mulțumit dacă ar primi și 300.000 de euro pentru jucătorul său.

Dan Nistor a venit la Dinamo în 2018

Căpitanul câinilor a ajuns la Dinamo în iarna lui 2018. A venit de la CFR Cluj unde a jucat 6 luni. Mijlocaşul a fost transferat de Dinamo în vara anului 2017, liber de contract, după despărţirea de Pandurii Târgu Jiu. Pentru alb – roșii, Nistor a adunat 98 de meciuri, 16 goluri şi 37 de pase decisive. Mijlocașul și-a început cariera în 2005 la CS Rucăr. În 2008 a debutat pentru Internaţional Curtea de Argeş, unde a jucat un sezon. A urmat apoi un an în Liga II-a la CS Mioveni. În 2010 a semnat pe 4 ani cu Pandurii Tg Jiu, unde a fost remarcat. Trei ani mai târziu a debutat și în cupele europene împotriva celor de la Levadiei Talinn, și Hapoel Tel Aviv. A urmat apoi transferul la Evian. În 2012 a fost convocat și la națională, unde a bifat 4 selecții.

Citește și: Spaniolii au aflat cine va câștiga Balonul de Aur! Messi încă un trofeu!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: