Redactia.ro
Home » Sport » Spaniolii au aflat cine va câștiga Balonul de Aur! Messi încă un trofeu!

Spaniolii au aflat cine va câștiga Balonul de Aur! Messi încă un trofeu!

Spaniolii au aflat cine va câștiga Balonul de Aur

Spaniolii au aflat cine va câștiga Balonul de Aur. Jurnaliștii de la Mundo Deportivo spun că în acest an prestigiosul trofeu va ajunge la Lionel Messi.

O echipă de la France Football, care decernează trofeul, ar fi mers la Barcelona pentru a face pozele oficiale și un reportaj cu Lionel Messi. Astfel, francezii s-ar fi dat de gol și s-a aflat numele câștigătorului. Locul secund ar fi ocupat de Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool. Spaniolii de la Mundo Deportivo susțin că argentinianul a fost clar preferatul jurnaliștilor care au votat. Voturi au mai primit Cristiano Ronaldo (Juventus), Sadio Mane (Liverpool), Mohamed Salah (Liverpool) si Kylian Mbappe (PSG). Trofeul Balonul de Aur va fi decernat pe 2 decembrie.

Messi are 5 trofee

Starul celor de la Barcelona are în palmares cinci trofee. La 32 de ani, a mai câștigat Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015. Anul trecut, titlul i-a revenit mijlocașului croat Luka Modric, de la Real Madrid. Anul acesta pe lista celor 30 de jucători nominalizați se află și francezul Kylian Mbappe. Acesta nu se vede însă câștigător.

”Anul acesta? Trebuie să fiu realist, nu-l merit. Există jucători care au făcut mai multe decât mine. Fotbalul nu se joacă singur. Am câștigat multe trofee la nivel individual, dar fotbalul nu se joacă singur și trebuie să accept asta”, a spus vedeta lui PSG.

În 2019, atacantul de 20 de ani a luat titlul și Supercupa Franței cu PSG.

Citește și: Este oficial! Mirel Rădoi este noul selecționer!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini