Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Soția lui Gheorghe Dincă primește o lovitură șoc

Cazul Caracal. Soția lui Gheorghe Dincă primește o lovitură șoc

Gheorghe Dincă

Soția lui Gheorghe Dincă, suspectat că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a aflat că are plângere penală.

Surse din anchetă susțin că femeia s-ar fi întors din Italia și urmează să fie audiată de anchetatori.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat că a depus o plângere pe numele Elenei Dincă, pe care o acuză că a indus în eroare anchetatorii. Tonel Pop a solicitat ca aceasta să fie audiată în calitate de suspect, și nu de martor, potrivit Antena 3.

Acesta este de părere că soția lui Dincă știe mai mult decât spune. „Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor”, a anunțat avocatul familiei Luizei.

Citiți și: Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri uimitoare!

El a susținut că există date şi indicii că soția lui Gheorghe Dincă a locuit pe momentul în care Luiza era răpită şi era acolo.

„S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minteîncepând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături. Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor”, a precizat Tonel Pop.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: