Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Specialiștii FBI l-au supus pe Dincă unei analize comportamentale

Cazul Caracal. Specialiștii FBI l-au supus pe Dincă unei analize comportamentale

Cazul Caracal. Specialiștii FBI l-au supus pe Dincă unei analize comportamentale

Potrivit unor surse judiciare, specialiștii FBI s-au prezentat săptămâna trecută la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a-l supune pe suspect unei analize comportamentale.

Cazul Caracal. Specialiștii FBI l-au supus pe Dincă unei analize comportamentale

Conform Mediafax, specialiștii FBI au fost săptămâna trecută la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a-i analiza comportamentul lui Gheorghe Dincă. În urma cu putin timp, DIICOT a anunțat că a trimis o cerere în Statele Unite ale Americii pentru efectuarea unei expertize a ADN-ului Luizei. Motivul este faptul că analiza mitocondrială nu poate fi făcută în România.

Pe vremea aceea, procurorii DIICOT au anunțat că vor cere ajutorul FBI pentru profilul psihologic al lui Dincă. Potrivit fostului șef al DIICOT, anchetatorii doresc ca FBI să prezinte o a doua părere în privința comportamentului psihologic al lui Gheorghe Dincă. FBI vrea să descopere cât de sincer este bărbatul de 66 de ani.

Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

Gheorghe Dincă a fost dus, marți, de la Penitenciarului Jilava la Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici”, unde a fost supus unei expertize psihiatrice.

Pe data de 1 octombrie, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a fost transferat din Arestul. Central, în Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Bărbatul a precizat că ar fi vorbit cu ele pentru a întreține relații sexuale contracost. Potrivit acestuia, Luiza ar fi râs de el, motiv pentru care ar fi lovit-o cu pumnul, aceasta decedând în urma loviturii.

În cazul Alexandrei, suspectul a declarat că s-a înțeles cu ea să întrețină relații sexuale pentru suma de 50 de lei, după care a legat-o cu o sfoară să nu fugă. Regretul acestuia este faptul că nu i-a legat sfoara prea strâns. Se pare că refuzurile ei, l-ar fi enervat la culme pe bărbatul de 66 de ani, iar la un moment dat, a lovit-o cu pumnul în mod fatal.

Citeste si:Accident grav în București. O ambulanță SMURD, implicată într-un accident grav

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: