Redactia.ro
Home » Știri » Cazul de la Caracal. Ce a aflat mama Alexandrei Măceșanu la DIICOT despre fiica ei

Cazul de la Caracal. Ce a aflat mama Alexandrei Măceșanu la DIICOT despre fiica ei

Cazul de la Caracal. Ce a aflat mama Alexandrei Măceșanu la DIICOT despre fiica ei

Ce a aflat mama Alexandrei Măceșanu la DIICOT despre fiica ei. Tudorița Măceșanu a dezvăluit de ce a decis să nu predea la DIICOT, așa cum i s-a cerut, cartea de identitate a fiicei sale.

Ce a aflat mama Alexandrei Măceșanu la DIICOT despre fiica ei

Mama Alexandrei Măceșanu a mărturisit care este motivul pentru care nu a înmânat cartea de identitate a fiicei sale celor de la DIICOT. Părinții declară că sunt nelămuriți cu faptul că fata lor ar fi murit în curtea lui Gheorghe Dincă. Aceștia doresc ca procurorii DIICOT să se implice mai mult în cazul disapriției Alexandrei.

Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML, ne-au arătat certificatele acelea, actele, dar tot parcă nu suntem lămuriţi că copilul nostru a murit acolo în butoiul acela, parcă tot nu sunt probe suficiente. Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă ca pe copilul nostru să îl găsim să intre într-o bună zi pe poartă. Din ce am înţeles noi acolo, probele care sunt, dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele… dar ce pot să vă spun este că nici mie nu mi-au spus concret oasele, dacă antropologic, toate oscioarele alea ar forma corpul Alexandrei, deci până nu cercetăm şi nu ştiu ce să zic”, a spus mama Alexandrei Măceşanu.

Părinții Alexandrei o așteaptă acasă

Mama Alexandrei, declară că își imaginează momentul când fiica ei va intra pe ușă, teafără.
“Parcă mi-o imaginez, zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine şi o îmbrăţişez, poate e doar viziunea mea, dar inima mea aşa îmi spune, cu toate că după ce am citit şi astea, vă daţi seama că nu e uşor să citeşti un act în care să spună că s-au găsit cutare, cutare în acel act sau în acel butoi. Nu e uşor”, a mai afirmat mama fetei.

Părinții Alexandrei au fost, joi, la DIICOT, unde au analizat documentele legate de cazul Caracal. În cele din urmă, avocatul familiei a rămas să studieze dosarul și să stabilească cum vor lupta pentru a afla adevărul.

Citeste si: Tânără răpită de pe stradă în Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: