Redactia.ro
Home » Știri » Tânără răpită de pe stradă în Caracal

Tânără răpită de pe stradă în Caracal

Tânără răpită de pe stradă în Caracal

Tânără răpită de pe stradă în Caracal. O fată din Caracal a fost răpită de pe stradă în plină zi. Aceasta a fost urcată în mașină, iar în scurt timp mașina a fost identificată.

Tânără răpită de pe stradă în Caracal

O femeie a alertat poliția în legătură cu o fată care a fost răpită de pe stradă și urcată într-o mașină care a plecat spre Slatina. În scurt timp, autoturismul a fost identificat de polițiști. Trei bărbați și două femei, fiind aduse la audieri. Potrivit Poliției Olt, au reușit să identifice vehiculul după aproximativ 10 minute, în Piatra Olt.

În urma verificărilor a reieşit faptul că în autoturism se aflau trei bărbaţi, din judeţul Dolj şi două femei, din judeţul Olt. Una dintre femei a declarat poliţiştilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Răpită pentru că a refuzat să se căsătorească

Potrivit unor surse judiciare, fata are 20 ani și este din Caracal. Bărbații reținuți au între 21 și 32 de ani din Băilești, județul Dolj. Fata ar fi fost răpită pentru că nu a acceptat să se căsătorească cu unul dintre bărbații care erau în mașină. La momentul actual, toate persoanele au fost duse la sediul Poliției Caracal.

Citeste si:Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost dus la IGPR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: