Redactia.ro
Home » Știri » S-au încheiat perchezițiile în cazul Caracal

S-au încheiat perchezițiile în cazul Caracal

Caracal

Anchetatorii au încheiat  joi perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, principalul suspect în cazul dispariției a două tinere, Alexandra Măceșanu, de 15 ani, și Luiza Melencu, de 18 ani.

Ofițerii Serviciului Omoruri din București și-au încheiat cercetarea la fața locului după 35 de zile. Anchetatorii au scos corturile pe care le-au folosit în ultimele săptămâni și au început să încarce bagaje în autoturisme. Sunt cele mai ample percheziții care au fost făcute vreodată în România într-un caz de crimă.

Criminaliștii au avut nevoie de trei mandate de percheziție a câte 15 zile pentru a răscoli locuința lui Gheorghe Dincă și să caute probe.

Probele au fost încărcate în 17 camioane

Aceștia au împărțit proprietatea care măsoară 3.000 de metri pătrați în peste 100 de pătrate pe care apoi le-au numerotat. Procedeul se numește sectorizare și ușurează munca anchetatorilor, notează Digi24. În felul acesta mai multe echipe pot efectua cercetarea la fața locului, fiecare cu perimetrul ei. Ca totul să fie clar, criminaliștii au filmat proprietatea mecanicului de 66 de ani cu o dronă. În cele 35 de zile de investigații la fața locului, ofițerii Serviciului Omoruri din București au ridicat mii de probe, care abia au încăput în 7 camioane.

Casa și curtea lui Gheorghe Dincă au fost scanate cu dispozitive folosite de arheologi și geodezi. Aparatele au arătat 37 de locuri unde structura pământului a fost modificată în ultimii ani, astfel că anchetatorii au săpat tot atâtea gropi, cea mai adâncă de 6 metri. În plus, ei au dărâmat 5 pereți să fie siguri că bărbatul nu a ascuns în ei probe.

Sute de fragmente osoase, majoritatea de animale, au fost descoperite în gropile săpate lângă Casa Groazei din Caracal. Anchetatorii au secat și fântâna din curte și au golit fosa septică în speranța că vor găsi ceva. Mașina cu care acesta și-a răpit victimele a fost verificată minuțios. Din ea au fost ridicate zeci de fire de păr ce vor fi expertizate.

Următorul pas din anchetă

Următorul pas în anchetă este studierea tuturor disparițiilor din județul Olt înregistrate în ultimii ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: