Redactia.ro
Home » Homepage » Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă la un pas să fie linșat de vecinii Alexandrei

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă la un pas să fie linșat de vecinii Alexandrei

Dincă

Gheorghe Dincă la un pas să fie linșat de vecinii Alexandrei . Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a fost dus la casa sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor sale. Oamenii au încercat să îl linșeze pe suspect.

Cazul de la Caracal. Gheorghe Dincă la un pas să fie linșat de vecinii Alexandrei

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul de la Caracal, a fost adus la locuința sa pentru reconstiuirea faptelor. La casa lui, au ajuns și vecinii Alexandrei Măceșanu, care au încercat să ajungă la Dincă, însă mascații s-au așezat între aceștia și Gheorghe Dincă.

Două femei în vârstă de peste 60 de ani au fost oprite de mascați pentru a nu ajunge la bărbatul de 66 de ani.

De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!”, au strigat cele două femei. Cu lacrimi în ochi, una dintre femei a strigat că nu este normal să se întâmple așa ceva într-o țară democratică. „Vreau să îl văd să pun mâna pe el, să văd dacă mie, femeie la 67 de ani, îmi face ceva? Cum a putut, cum a putut să se atingă de un copil aşa de pur, cu mintea lui bolnavă„, a spus femeia cu lacrimi în ochi.

Bunicul Luizei ținut de jandarmi pentru a nu ajunge în curtea lui Dincă

Bunicul Luizei a încercat să intre în curtea lui Gheorghe Dincă, însă acesta a fost împiedicat de jandarmi. Supărat, bătrânul i-a acuzat pe jandarmi că sunt „criminali plătiţi de stat să nu-şi facă datoria”. Luni Dimineață, Gheorghe Dincă a fost adus la curtea sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. Procurorii DIICOT  vor reface traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o pe Alexandra la ocazie, iar marți, vor reconstitui traseul parcurs cu Luiza. Avocatul familiei Luizei a declarat că nu se poate face într-un timp atât de scurt, deoarece Dincă se contrazice în declarații.

Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani și Alexandra Măceșanu, 16 ani, sunt cele două fete dispărute după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe cele două copile și le-a ars trupurile în butoiul din curtea casei.

Citeste si:Accident tragic în Neamț. O mamă și cei doi copii ai săi au ars de vii într-un incendiu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: