Redactia.ro
Home » Știri » Cazul de la Caracal. Mama Luizei Melencu a ajuns în culmea disperării

Cazul de la Caracal. Mama Luizei Melencu a ajuns în culmea disperării

mama Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu disperata. Monica Melencu vrea cu orice preț să își găsească fata de 18 ani. Femeia amenință că se aruncă în fața unei mașini, dacă fata ei nu este găsită.

 Mama Luizei Melencu a ajuns în culmea disperării

Monica Melencu a fost amendată de procurorii DIICOT pentru că a refuzat de două ori să ofere proble biologice. Aceasta trebuie să plătească suma de 5.000 de lei.

Uitați-vă în ce hal am ajuns, ca pare vătămată! Uitați-vă în ce hal am ajuns! O să mă arunc în fața mașinii pentru treaba asta. Nu e vorba de bani! Cineva nu ne caută copiii, vor să ni-i ia numai morți! Deci, nu mai pot, disper! Credeți-mă, că mă arunc în fața mașinii. Să-mi aducă copilul! Nu vreau nimic de la țara asta, îmi vreau copilul, atât vreau! E posibil așa ceva? Să intri, să nu primești nicio explicație? Am luat această amendă pentru că nimeni nu ne-a explicat!”, și-a strigat durerea Monica Melencum la România Tv.

Luiza Melencu a fost văzută în Italia?!

Recent, un martor care și-a dorit să-i fie ascunsă identitatea a dezvăluit că a văzut-o pe Luiza Melencu în localitatea italiană Corigliano Rossano, din provincia Cosenza. Acesta susține că fata se afla pe o stradă pe care se practică prostituția și că părea speriată.

Întâmplarea ar fi avut loc pe 28 iulie, pe seară, iar martorul susține că Luiza Melencu se afla lângă un centru comercial. Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostituţie. A văzut-o pe la ora 21:10. În localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza. Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc , un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă”, a susținut martorul.

De asemenea, o persoană a făcut dezvăluiri șocante despre rețaua de proxenetism a lui Dincă. În urmă cu 13 ani, într-o noapte, Gheorghe Dincă ar fi strigat către o fată să coboare pentru că nu produce nimic. Femeia, care a fost martoră, povestește că totul s-a întâmplat într-un apartament din blocul unde ea locuiește în Italia. Potrivit spuselor acesteia, Gheorghe Dincă și fiul său ar fi obligat mai multe tinere românce să se prostitueze.

Citeste si:Anunț de ultimă oră! Va fi realizată o nouă stație de metrou pe Magistrala 2, Berceni-Pipera

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: