Redactia.ro
Home » Știri » Cazul de la Săpoca. Sorina Pintea: Asistentelor li s-a făcut frică

Cazul de la Săpoca. Sorina Pintea: Asistentelor li s-a făcut frică

Cazul de la Săpoca. Sorina Pintea: Asistentelor li s-a făcut frică

Cazul de la Săpoca. Sorina Pintea: Asistentelor li s-a făcut frică. Ministrul Sănătății a declarat ,luni, că suspiciunea sa este că agresorul de la Spitalul Săpoca a fost deranjat de prezența unui alt pacient.

Cazul de la Săpoca. Sorina Pintea: Asistentelor li s-a făcut frică

Ministrul Sănătății a precizat că anumite lucruri de la Spitalul Săpoca trebuie verificate mai amânunțit. Aceasta vrea să știe patologia pentru care pacienții din salonul 206 au fost internați.

„Acolo erau pacienţi sedaţi, dar în vârstă, cu comorbidităţi, cu demenţe, erau pacienţi mai mult de paleaţie, nu neapărat de zona psihiatrică. „Eu vreau să văd foarte clar cum au fost internaţi acei pacienţi, pentru că dacă au trecut prin UPU şi n-au fost investigaţi şi doar trimişi spre Săpoca, atunci s-ar putea să avem o problemă, a declarat Sorina Pintea.

Potrivit ministrului, în momentul atacului nimeni nu era în preajmă, iar ușile saloanelor erau deschise . Ministrul Sănătății suspectează că asistentelor le-a fost teamă să intervină.

Agresorul a fost deranjat de un alt pacient

Conform autorităților, în salon erau șase paturi, iar agresorul era treaz în momentul când medicii au aduc un alt pacient. Agresorul a fost întrebat dacă poate să îl așeze lângă el, răspunsul fiind unul afirmativ.

La Tribunal, agresorul a precizat că a avut un conflict cu un coleg de salon, însă el s-a răzbunat pe toți. Sorina Pintea este de părere că agresorul a fost deranjat de prezența pacientului noi, pentru că a fost pus cu el în pat, deși în salon erau paturi libere.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, un bărbat de 38 de ani internat cu sevraj etilic a atacat mai mulți pacienși cu un stativ de perfuzii. Cinci pacienți și-au pierdut viața iar alți opt au fost răniți, aceștia fiind trasferați în unități medicale din București.

Citeste si:Filmul măcelului de la Spitalul Săpoca. Cum s-a petrecut totul?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: