Redactia.ro
Home » Știri » Filmul măcelului de la Spitalul Săpoca. Cum s-a petrecut totul?!

Filmul măcelului de la Spitalul Săpoca. Cum s-a petrecut totul?!

Filmul măcelului de la Spitalul Săpoca. Cum s-a petrecut totul?!

Directorul Spitalului de psihiatrie Săpoca povestește cum s-a întâmplat tragedia. „Totul s-a petrecut în mai puţin de un minut“, după spusele acestuia.

Filmul măcelului de la Spitalul Săpoca. Cum s-a petrecut totul?!

”În jurul orei 03:30, unul dintre pacienții internați și-a agresat colegii de salon și alte femei dintr-un alt salon, dintre care au murit trei la fața locului și unul la spital și a rănit încă nouă persoane.

Într-un episod psihotic acut, unul dintre pacienţii internaţi pe secţia de acuţi şi-a agresat colegii de salon şi pacientele dintr-un salon învecinat. Pacientul despre care vorbim era internat într-un salon cu regim de supraveghere normal de la Săpoca. Simptomele pe care le-a prezentat nu prevesteau nenorocirea care urma să se întâmple. Totul s-a petrecut în mai puțin de un minut.

La momentul incidentului, în secţie, în pavilionul acela erau 6 asistente medicale, trei infirmiere şi doi muncitori supraveghere pacienţi psihici periculoşi. Personalul medical nu a apucat să intervină”, a declarat directorul spitalului.

Directorul spitalului a povestit că starea pacientului era bună, atât la internare, cât și pe parcursul ei. După spusele acestuia nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple.

Pacientul a declarat la audieri că motivul pentru care a comis crimele este că un schimb de replici cu un coleg de salon, l-a iritat.

Citește și: Ce nereguli au fost găsite la Spitalul de Psihiatrie Săpoca

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: