Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă va reveni astăzi la locuința sa din Caracal

Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă va reveni astăzi la locuința sa din Caracal

Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă va reveni astăzi la locuința sa din Caracal

Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă va reveni astăzi la locuința sa din Caracal. Anchetatorii vor face noi percheziții la casa lui Dincă din Caracal.

Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă va reveni astăzi la locuința sa din Caracal

Luni, Gheorghe Dincă va fi dus în casa sa din Caracal pentru a fi prezent la noi percheziții. Potrivit șefului DIICOT, este posibil să se spargă misterioasele gropi cimentate.

Autoritățile susțin că gropile cimentate ar fi fost săpate cu puțin timp înainte ca Gheorghe Dincă să fie prins. Procurorul-șef adjunct al DIICOT susține că aceste gropi vor fi cercetate pe rând.

„Este un efort maxim, totul se face în anumite condiţii, se prelevează probe în anumite condiţii, pentru că zona poate fi contaminată.

Un pas greşit şi lucrurile pot căpăta o altă turnură. Ca atare, trebuie să fim foarte atenţi. Sunt unele de exemplu, în care se putea intra ca să repari, de exemplu, o maşină suspendată, deci sunt destul de adânci.”

Casa lui Gheorghe Dincă, plină de săpături și tuneluri

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, autoritățile au descoperit săptămâna trecută în casa bărbatului de 66 de ani multe tuneluri, grote și gropi betonate. Avocatul Tinel Pop, e de părere că anchetatorii vor găsi rămășițe umane ale altor victime, iar curtea lui Dincă ar putea fi un adevărat cimitir.

Dincă acuzat de un martor că exploata minore

Un bărbat apropiat lui Dincă, susține că bărbatul racola și exploata minore pentru mai multe persoane importante. Potrivit martorului, cei doi ar fi colaborat pentru o perioadă de un an de zile.

Cei doi exploatau mai multe fete pentru ei, pentru partenerii de afaceri și pentru mai multe persoane importante cu care cei doi aveau legătură.

„Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”, a spus martorul.

Citește și:Cazul din Caracal. Alexandru Cumpănașu publică fișa de eveniment a nepoatei sale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: