Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Alexandru Cumpănașu publică fișa de eveniment a nepoatei sale

Cazul din Caracal. Alexandru Cumpănașu publică fișa de eveniment a nepoatei sale

GALERIE FOTO (2) Cazul de la Caracal. Alexandru Cumpănașu: Cutia nici nu a fost deschisă la INML

Cazul din Caracal. Alexandru Cumpănașu publică fișa de eveniment a nepoatei sale.

Unchiul Alexandrei prezintă fișa de eveniment în cazul nepoatei sale.

Alexandru Cumpănașu publică fișa de eveniment a nepoatei sale

Tatăl Alexandrei a mers la poliție pe 24 iulie să reclame dispariția Alexandrei, însă în fișa de eveniment oficială a poliției, Alexandra este înregistrată ca plecare voluntară de la domiciliu.

”DOVADA complicitatii conducerii IPJ OLT in situatia rapirii si posibilei omorari a Alexandrei(Eu sper ca traieste):  FISA DE EVENIMENTE OFICIALA A MAI PT ZILELE DE 24, 25, 26 Iulie!!.

Desi tatal lui Alex merge pe 24 la politia Dobrosloveni sa reclame disparitia este trimis acasa. Iar conform Fisei de Evenimente Oficiala a MAI pt acele zile pe data de 25 IPJ Olt raporteaza la 18:18 catre MAI ca Alexandra figureaza ca PLECARA VOLUNTARA. Dupa ce aceasta sunase deja la 112 si vorbise deja cu 2 politisti din Caracal pe telefoanele personale.

Rapirea Alexandrei este raportata de seful IPJ OLT – ALEXE abia la ora 10:53 a doua zi cand MONSTRUL se afla deja arestat de 5 h. Și Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra!.

Nu ma las pana cand criminalii astia nu vor face puscarie sau pana nu spun tot adevarul din spatele Animalului!”, scrie Cumpănașu.

Cazul din  Caracal. Alexandru Cumpănașu: Cutia nici nu a fost deschisă la INML

Unchiul Alexandrei Cumpănașu precizeazî că rămășițele umane găsite de anchetatori într-o lizieră de lângă Caracal nu au fost analizate.

„Acea cutie sau în ce se pun acele rămăşiţe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă.

Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informaţia este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic.

DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămăşiţele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Rămășițe osoase găsite într-o pădure

Marți au fost găsite de către anchetatori fragmente osoase și dinți într-o pădure situată pe traseul Caracal-București. Acest loc a fost indicat de către Gheorghe Dincă.

Potrivit DIICOT, medicii legiști au precizat că fragmentele osoase sunt cel mai probabil de natură umană.

Rămășițele au fost transportate către Institutul Național de Medicină Legală pentru a fi analizate.

Cazul din   Caracal, o enigmă întunecată

Gheorghe Dincă a fost arestat pentru uciderea a două fete, Alexandra Măceșanu, 15 ani și Luiza Melencu, 18 ani.

Bărbatul în vărstă de 66 ani a recunosut că le-ar fi ucis pe cele două fete, dar nu își mai aduce aminte ce a făcut cu trupurile celor două tinere.

Au trecut aproximativ trei săptămâni de când anchetatorii încearcă să afle adevărul despre dispariția celor două fete.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, aceasta a mers într-o duminică în Caracal pentru a scoate bani trimiși de mama sa.

Fata a oprit o mașină de ocazie, deoarece transportul în comun nu circulă în weekend.

Luiza a fost luată de Gheorghe Dincă la ocazie. De atunci, Luiza nu a mai fost văzută.

Alexandra Măceșanu, a dispărut pe 24   iulie, după ce s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă pentru a se întâlni cu prietenul ei.

Pe 25 iulie , Alexandra a reușit să sune la 112 pentru a anunța că este răpită.

Din păcate, poliția a acționat foarte târziu, motiv pentru care Alexandra nu a mai fost găsită în casa suspectului.

În curtea lui Gheorghe Dincă s-au găsit fragmente de oase și dinți, iar în urma rezultatelor probelor ADN s-a afirmat faptul că acestea îi aparțin Alexandrei.

În urma acestui caz teribil, mai multe personalități de la instituții cheie precum STS  sau Poliția Română, și-au dat demisia.

Citește și:Noi detalii în cazul din Caracal. Alexandru Cumpănașu face dezvaluiri

Loading...