Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul din Caracal. Alexandru Cumpănașu face dezvaluiri

Noi detalii în cazul din Caracal. Alexandru Cumpănașu face dezvaluiri

Noi detalii în cazul din Caracal. Alexandru Cumpănașu face dezvaluiri

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, spune că experţii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) nu au analizat încă rămăşiţele umane găsite de anchetatori într-o cutie dintr-o pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei.

„Acea cutie sau în ce se pun acele rămăşiţe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informaţia este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămăşiţele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la Antena 3.

Poliția a găsit marţi alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti. Aceasta a fost indicată de Gheorghe Dincă. Medicii legiştii din zonă, au concluzionat că resturile de fragmente osoase examinate de ei sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunţat DIICOT. Nu se știe încă ale cui sunt aceste rămășițe.

Citește și: Accident cumplit la Tulcea: 2 morți și 4 răniți. Imaginile șocante au fost transmise LIVE pe Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: