Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost arestat preventiv

Cazul din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost arestat preventiv

Cazul din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost arestat preventiv

Cazul din Timișoara. Patronul firmei de dezinsecție care a intervenit la blocurile din Timișoara, a fost arestat preventiv, după ce a fost reținut pentru 24 de ore.

Cazul din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost arestat preventiv

Potrivit Digi24, patronul firmei Bistim Dera a fost reținut luni pentru 24 de ore, după ce a fost acuzat de vătămjare corporală, ucidere din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice. Luni, acesta a fost dus în arestul IPJ Timiș pentru 24 de ore, iar marți a fost audiat. Magistrații au decis să-l trimită în arest preventiv.

Autoritățile au descooerit că bărbatul folosea un insecticid care are în compoziție fosfură de aluminiu.

În cauză există indicii că în procesul de deratizare, suspectul a folosit un insecticid denumit Delicia – GASTOXIN, care are în compoziţie fosfură de aluminiu, o substanţă foarte toxică, cu efecte letale în caz de inhalare şi care necesită pentru utilizare autorizaţie specială. Organele de cercetare penală au dispus faţă de suspect măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 19 noiembrie ora 3,30„, arată prim-procurorul Tribunalului Timiş.

Salvatorii au dezvăluit filmul intervenției

Managerul SAJ Timis, a declarat într-o conferință de presă filmul intervenției în cazul tragediei din Timișoara. Acesta a precizat că decesul celor trei persoane, respectiv un bebeluș de 9 zile, un copil de 2 ani și mama bebelușului, a avut loc sâmbătă în jurul orei 17.00, 18.00 și luni dimineață.

Pe cele de sâmbătă seară n-am putut să ne dăm seama datorită simptomatologiei complet diferite. Primul caz a fost o insuficiență respiratorie, a fost suspect de aspirație de lapte, a fost și extras lapte din plămâni în timpul resuscitării. În timp ce al doilea era suspect de boala metabolică, ceea ce este cu totul altceva”, a declarat managerul SAJ Timiș.

Conform doctorului Leonida Iancu,legătura dintre cele trei decese s-a făcut abia după moartea femeii de 28 de ani. Motiovul fiind faptul că cei pacienții prezentă o stare generală foarte bună, și abia după ce le faci analizele ies la suprafață detalii proaste.

Sâmbătă un bebeluș de 9 zile și un copil de trei ani au murit, iar luni, mama bebelușului s-a stins din viață după ce în urmă cu câteva zile în blocul în care locuiau a avut loc o dezinsecție.

Citeste si:Viorica Dăncilă, gafă de proporții făcută la dezbatere

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: