Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, gafă de proporții făcută la dezbatere

Viorica Dăncilă, gafă de proporții făcută la dezbatere

Viorica Dăncilă

Dăncilă gafă de proporții. Candidata PSD la alegerile prezidețiale. Viorica Dăncilă, a primit o întrebare în timpul dezbaterii, care i-a cam dat bătăi de cap. Aceasta a făcut o gafă de proporții.

Viorica Dăncilă, gafă de proporții făcută la dezbatere

Viorica Dăncilă s-a lăudat în urmă cu câteva zile că a dat meditații la matematică în trecut, copiilor unor apropiați.

Dăncilă a fost întrebată la dezbaterea pe care a organizat-o cu o oră înainte de dezbaterea președintelui Klaus Iohannis, care este aria cercului. Însă răspunsul candidatei PSD la alegerile prezidențiale, a fost greșit, ulterior, repetând, după jurnalist, răspunsul corect.

Aţi menţionat că aţi dat meditaţii la matematică, aş fi vrut să vă întreb cum se calculează aria cercului dacă ne puteţi spune, o întreabă jurnalistul.

Raza la pătrat. Pi (π) x Raza la pătrat. Am dat meditaţii la matematică şi credeţi-mă că am putea, dacă aveţi timpul, să îmi veniţi alături să vedem cine ştie matematică. Sunt inginer şi toţi inginerii din România fac până în anul trei de matematică.Contrar celor spuse, eu am terminat facultatea cu media 9. Bine, pentru unii li se pare o medie mică şi dacă vreţi să vorbim de matematică vă stau la dispoziţie după acest dialog cu presa”, a spus Dăncilă.

Klaus Iohannis a primit aceeași întrebare

Imediat după dezbaterea candidatei PSD, Klaus Iohannis a primit aceeași întrebare de la un jurnalist. Dar, nici șeful statului nu a răspuns la întrebare, dar a început să râdă, când a auzit întrebare. Vă reamintim că Iohannis a fost ani de zile profesor de fizică la Sibiu.

În timpul dezbaterii, șefa PSD a vorbit despre ceea ce au făscut social-democrații pentru diasporă, aceasta susținând că guvernul este cel care a „facilitat votul pentru românii din diasporă”.

Iohannis nu a făcut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din țară, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre venirea lor în România și ce face în calitate de președinte ca românii să se întoarcă acasă”, a spus Dăncilă.

Citeste si:Gigi Becali, din nou la DNA! ”Mi-au pus sechestru pe avere”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: