Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, din nou la DNA! ”Mi-au pus sechestru pe avere”

Gigi Becali, din nou la DNA! ”Mi-au pus sechestru pe avere”

Gigi Becali, din nou la DNA

Gigi Becali și nepotul său au fost astăzi la DNA unde au fost audiați. La plecare, Gigi Becali a declarat că i s-a pus sechestru pe avere.

Procurorii DNA l-au pus oficial sub acuzare pe finanțatorul roș-albaștrilor. Gigi Becali și nepotul său, Vasile Geambazi sunt urmăriți pentru spălare de bani. Faptele ar fi fost săvârșite între anii 2014-2019. Concret ar fi vorba de un teren supraevaluat în Voluntari, iar banii au fost ascunși prin diferite operațiuni bancare. La ieșirea de la audieri Gigi Becali a oferit câteva declarații.

„Mi-au pus sechestru pe avere. O să mă duc să-i dau în judecată. Mi-au pus sechestru pe conturile mele, nu au treaba societățile. Mă distrează acțiunile lor, dar în același timp mă și întristează. Într-o săptămână-două o să vedeți că se rezolvă totul. Ei m-au mai acuzat de spălare de bani și-n trecut, când am luat niște bani de la Steaua și i-am dat lui Borcea pentru că aveam niște datorii. Am intrat în malaxorul celor de la DNA”, a declarat Gigi Becali la TV DigiSport.

Cercetat pentru 50 de milioane de euro

DNA susține că ar fi vorba despre 50 de milioane de euro. Becali spune că această sumă el i-a dat-o cadou nepotului său, iar acesta a făcut mai multe acte de caritate.

”Mă acuză de spălare de bani. Zic ei că am spălat bani cu Vasi. Că el mi-a dat mie 50 de milioane de euro, de la el din cont, și eu i-am dat înapoi, i-am dat 50 de milioane, i-am dat și mai mult. Ce spălare de bani să fie, eu i-am dat cadou, i-am dat cadou. Eu ajut oameni. Ce afaceri are Vasi să-mi dea mie să-i spăl banii? Ce eu sunt nebun să ajut oamenii și să fac pușcărie. Eu am ajutat oameni bolnavi de cancer. Am salvat oameni. Eu fac donații, fac cadou. Sunt bani curați. Ce sunt nebun să spăl bani ca să ajut oameni, să fac eu pușcărie. Eu fac o grămadă de acte de caritate. Ce aflați voi e doar 3% din actele pe care le fac eu. DNA-ul nu mai are ce să facă, nu mai e corupție și trebuie să scoată oameni publici în evidență ca să își justifice existența”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Șeful FCSB-ului a fost eliberat din închisoare în 2015

Patronul clubului FCSB a fost condamnat în 20 mai 2013 la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. Becali a fost eliberat în 2015 din Penitenciarul Poarta Albă, după ce executase o treime din pedeapsă.

Citește și: Presa din Spania îi desființează pe tricolori!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: