Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost eliberat din arest

Cazul din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost eliberat din arest

Tragedia din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost eliberat din arest

Cazul din Timișoara.  Patronul firmei de deratizare a fost eliberat din arest. Buță Ioan Sorin, patronul firmei de deratizare care a produs moartea a trei persoane din Timișoara, a fost eliberat din arest. Magistrații Tribunalului Timiș au admis contestația formulată de acesta împotriva prelungirii măsurii arestării preventive cerută de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Cazul din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost eliberat din arest

Conform Digi24, patronul firmei de deratizare din Timișoara care a produs tragedia din strada Miorița, a fost eliberat din arest. Ioan Buță a fost plasat în arest la domiciliu.

„Soluţia pe scurt; cu majoritate admite contestaţia formulată de contestatorul – inculpat B.I.S. arestat. Rejudecând, respinge ca neîntemeiată propunerea formulată de Parchetul de pe lângă. Tribunalul Timiş privind prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului B.I.S. în dosarul penal nr. 624/P/2019. Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului B.I.S. cu măsura arestului la domiciliu. Constând în obligaţia acestuia de a nu părăsi imobilul situat în fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe o durată de 30 de zile, de la data de 17.12.2019 până la data de 15.01.2020, inclusiv.

Patronul firmei de deratizare a fost plasat în arest la domiciliu

Marți seara, patronul firmei de deratizare a părăsit arestul Poliției Timiș, după pronunțarea instanței.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul nu are voie să comunice cu persoanele vătămate și nici cu martorii, direct sau indirect, sub nicio formă.

Pe 19 noiembrie, magistrații Tribunalului Timiș au emis un mandat de arestare preventivă pe numele patronului firmei de dezinsecție. Buță Sorin este acuzat pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, în procesul de deratizare s-a folosit un insecticid numit Delicia Gastoxin.

Acest insecticid conține fosfură de aluminiu, o substanță foarte toxică , cu efecte letale în caz de inhlare.

Citeste si:Un bărbat a intrat cu un topor într-un cabinet medical și a distrus mobilierul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: