Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a intrat cu un topor într-un cabinet medical și a distrus mobilierul

Un bărbat a intrat cu un topor într-un cabinet medical și a distrus mobilierul

Un bărbat a intrat cu un topor într-un cabinet medical și a distrus mobilierul

Un bărbat nervos a intrat cu un topor într-un cabinet medical din Brăila, și a distrus mai multe obiecte de mobilier din interior și a ameninnțat medicul, informează Digi24.

Un bărbat a intrat cu un topor într-un cabinet medical și a distrus mobilierul

Incidentul a avut loc miercuri, într-un cabinet medical situat pe un bulevard al orașului. Potrivit IPJ Brăila un pacient în vârstă de 32 de ani, a amenințat-o pe doctoriță cu un topor.

Speriată, doctorița în vârstă de 55 ani a sunat la 112, dar până la sosirea autorităților, agresorul a distrus un birou și o oglindă, apoi a plecat din cabinet. Ulterior, bărbatul agresiv a fost găsit de polițiști, apoi a fost internat la psihiatrie, în timpul nopții de miercuri spre joi. Oamenii legii au deschis pe numele său un dosar penal.

Scandalagiul este pacientul medicului de familie amenințat cu toporul și căruia i-a distrus biroul. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

„Bărbatul a făcut scandal în cabinetul medical. Cu un topor a distrus un birou și o oglindă. A amenințat-o pe doctoriță. El a fost dus la secția de Poliție și apoi a fost internat la psihiatrie. Nu se știe încă ce l-a determinat să facă scandal. Medicul a făcut plângere, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Citeste si:Bărbatul împușcat în cap de polițiști, a murit la spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini