Redactia.ro
Home » Știri » Cazul medicului pediatru cu haine murdare din Brăila. Acesta va fi evaluat medical și psihiatric

Cazul medicului pediatru cu haine murdare din Brăila. Acesta va fi evaluat medical și psihiatric

GALERIE FOTO (2) Cazul medicului pediatru cu haine murdare din Brăila. Acesta va fi evaluat medical și psihiatric

Cazul medicului pediatru cu haine murdare din Brăila. Acesta va fi evaluat medical și psihiatric. Medicul de pediatrie din Brăila reclamat că a consultat un copil când avea hainele murdare și mirosea a urină va fi evaluat medical și psihiatric.

Cazul medicului pediatru cu haine murdare din Brăila. Acesta va fi evaluat medical și psihiatric

Potrivit Mediafax, colegiul medicilor Brăila transmite măsuri dure împotriva medicului pediatru de la Spitalul Județean care a evaluat un copil și avea hainele rupte și mirosea a urină. Conducerea Colegiului Medicilor anunță că medicul va fi evaluat medical și psihiatric.

Medicul pediatru ar putea rămâne fără aviz de liberă practivă, dacă nu va trece evaluarea solicitată.

Doamna doctor urmează să fie evaluată în cadrul unei comisii, din punct de vedere medical, psihiatric. În cazul în care nu va lua această evaluare, nu va primi avizul de liberă practică. Reclamații nu au mai fost în trecut cu privire la doamna doctor, nu a sesizat nimeni Colegiul Medicilor. ESte prima dată. Este posibil să fie o degradere apărută în ultima perioadă„, a declarat președintele Colegiului Medicilor.

O mamă acuză medicul pediatru că poartă haine rupte și miroase a urină

Această evaluare se va face după ce o mamă a scris pe Facebook că a mers cu fiul ei la doctoriță și aceasta era murdară și mirosea a urină. Mama a povestit că fiul ei a vomitat după ce a fost atins de acest medic.

Printre cei care au scris mesaje, era o fostă pacientă a medicului care a spus că și a pățit la fel. Aceasta a precizat că a mers doar pentru o răceală și a ajuns să îi dea antibiotice care nu aveau nicio treaba cu diagnosticul ei.

Conducerea Spitalului de Urgență din Brăila anunța că va verifica informațiile și susținea că medicul acuzat are probleme personale. Pe numele femeii au mai existat reclamații, dar medicul este păstrat în spital deoarece nu există înlocuitori.

Citeste si:Alexandru Comerzan are o soție ideală! Cine este soția câștigătorului Chefi la cuțite

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini