Redactia.ro
Home » Știri » Cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Artista a fost detubată de la aparate

Cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Artista a fost detubată de la aparate

Maria Nicoara

Medicii de la spitalul de Neurologie din Iași, unde este internată soprana Maria Macsim Nicoară le-au dat o veste bună rudelor acesteia.

Artista a fost detubată de la aparate, după ce a stat două săptămâni în comă. Mezzosoprana a intrat în comă de gradul 3 după ce ar fi suferit un accident casnic.

Mezzosoprana Maria Nicoară a fost detubată de la aparate

Potrivit Bzi.ro, starea de sănătate a sopranei Maria Macsim Nicoară s-a îmbunătățit. Medicii de la spitalul de Neurologie Iași a anunțat că artista a fost detubată de la aparate, după ce a stat în comă trei săptămâni.

Această veste le-a mai dat o speranță rudelor artistei, care deși starea sa neurologică s-a ameliorat, aceasta încă se mai află în stare gravă.

Ce s-a întâmplat cu soprana?

Conform soțului acesteia, în seara de duminică 10 mai, soprana ar fi căzut pe scările de la etaj, în timp ce cobora.

Din cercetări reiese că a fost un accident casnic. Doamnei i s-a făcut rău pe scări și a căzut și s-a lovit. În cursul nopții, a chemat-o pe mama dumnealui care este medic și au chemat împreună salvarea. Au consumat amândoi bauturi alcoolice, dar nu împreună‘, a declarat Andrei Horga.

Cazul mezzosopranie Maria Nicoara a devenit unul ciudat pentru autoritățile ieșene după ce l-au audiat pe soțul acesteia.

Mai mulți apropiați ai cuplului au declarat că soțul artistei consuma băuturi alcoolice, iar lucrurile s-ar fi schimbat între ei.

Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia‘, au precizat apropiații Mariei Nicoară.

Declarațiile soțului despre evenimentul petrecut în acea noapte

Codrin Nicoară le-a precizat anchetatorilor că în ziua tragediei, soția sa a mers la părinții ei, după care aceasta s-a întors acasă, mirosind a alcool.

În urma anchetei întreprinse în casa soților Nicoară, autoritățile nu au găsit urme de sânge pe scările din casă, ceea ce înseamnă că acest caz devine unul complex.

Loading...