Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Săpoca. Numărul deceselor provocate de atacator a ajuns la șase

Cazul Săpoca. Numărul deceselor provocate de atacator a ajuns la șase

Cazul Săpoca. Numărul deceselor provocate de atacator a ajuns la șase

Cazul Săpoca.. Numărul deceselor provocate de atacatorul în vârstă de 38 de ani de la Spitalul de psihiatrie Săpoca a ajuns la șase. Alte șapte persoane sunt internate în spitalele din Capitală.

Cazul Săpoca. Numărul deceselor provocate de atacator a ajuns la șase

Numărul victimelor de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca a ajuns la șase. Cea de-a șasea victimă este o femeie de 79 de ani, care era internată la Spitalul Universitar. Luni dimineață, victima a decedat după ce a suferit intervenții chirurgicale grave.

Potrivit Ministerul Sănătății, pe toată durata tratamentului, femeia a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamică și ventilată mecanic. De asemenea, pe lângă cei șase morți, la spitalele din Capitală se află șapte persoane rănite.

La Spitalul Universitar este internată o pacientă în stare stabilă, la Spitalul Sf. Pantelimon se află o altă pacientă, iar pacientul care suferise o intervenție chirugicală este în comă profundă. La Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar se află o pacientă de 62 de ani care este programată luni pentru intervenție chirurgicală. La Spitalul Floreasca, este internată o personaă în stare gravă, iar șansele victimei scad progresiv.

Carnagiu la Spitalul de Psihiatrie Săpoca

Un bărbat în vârstă de 38 de ani internat la Spitalul de psihiatrie Săpoca a ucis în urmă cu două săptămâni șase pacienți și a rănit grav alți 7. Agresorul și-a atacat victimele cu un stativ de perfuzii. Toate victimele au peste 60 de ani, de asemenea acestea au probleme psihice, în general demență, ceea ce le-a împiedicat să reacționeze în momentul atacului.

Bărbatul a zdrobit oamenii fără nicio apărare, în timp ce asistentele priveau neputincioase. Individul a intrat în camera alăturată unde a agresat și ceilalți pacienți.
Incidentul grav de la Spitalul Săpoca arată faptul că instituțiile de acest fel duc lipsă de personal. În acea noapte, ambulanțele au ajuns una după alta la spitalul din Săpoca, însă din cauza numărului mare de pacienți a fost activat planul roșu.

Reamintim că în anul 2002, tot la Săpoca, un alt pacient și-a incendiat colegii după ce s-a închis în salon. Nouă persoanu au fost grav rănite.

Citeste si:Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca chiar e un loc al morţii. Un bărbat, găsit spânzurat în curtea spitalului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: