Redactia.ro
Home » Știri » Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca chiar e un loc al morţii. Un bărbat, găsit spânzurat în curtea spitalului

Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca chiar e un loc al morţii. Un bărbat, găsit spânzurat în curtea spitalului

Bărbatul care în timp ce era internat în Spitalul de Psihiatrie Săpoca a omorât cinci bolnavi şi rănit alţi opt, cu un stativ pentru perfuzii, nu a putut fi audiat, marţi, de către anchetatori, întrucât a intrat din nou în sevraj.

În prezent, bărbatul este internat, în baza hotărârii Tribunalului Buzău, la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca, în vederea efectuării unei expertize neuropsihiatrice.

Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca chiar e un loc al morţii. De ce? Pentru că, în urmă cu un an, un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea spitalului. Atunci, omul a fost găsit spânzurat în curtea spitalului, fără ca nimeni să-și fi dat seama când a dispărut din salonul unde era internat pentru „tulburare anxioasă„.

Cazul de la Săpoca. Sorina Pintea: Asistentelor li s-a făcut frică

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi, la Brăila, cu referire la cazul de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, unde a fost invocată lipsa de personal, că sunt deja aprobate pentru concurs 45 de posturi, pentru care conducerea spitalului nu ar şti că există un buget deja aprobat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: