Redactia.ro
Home » Știri » Agresorul de la Săpoca nu a putut fi audiat. Bărbatul a intrat din nou în sevraj

Agresorul de la Săpoca nu a putut fi audiat. Bărbatul a intrat din nou în sevraj

Agresorul de la Săpoca nu a putut fi audiat. Bărbatul a intrat din nou în sevraj

Agresorul de la Săpoca nu a putut fi audiat.. Individul care a ucis cinci pacienți și a rănit alți nouă cu un stativ pentru perfuzii în timp ce era internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, nu a putut fi audiat pentru că a intrat din nou în sevraj.

Agresorul de la Săpoca nu a putut fi audiat

Potrivit Mediafax, agresorul nu a putut fi audiat, deoarece acesta a intrat din nou în sevraj. Anchetatorii vor încerca să îl audieze iar, în cursul zilei de miercuri.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, marți, s-a extins urmărirea penală față de agresor, cercetat pentru omor calificat, și pentru tentativă de omor.

De asemenea, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul infracţiunilor de neglijenţă în serviciu şi ucidere din culpă. Fapte în legătură cu activitatea desfăşurată de către funcţionari din cadrul unităţii spitaliceşti”, se arată într-un comunicat de presă emis de Pacrhetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Momentan, agresorul este internat, la Spitalul de neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca, pentru a fi supus unei expertize neuropsihiatrice. De asemenea, bărbatul se afla sub tratament și este sub control permanent, singur, într-o cameră izolată și securizată.

A ucis patru persoane și a rănit alte nouă

Un bărbat internat la spitalul de psihiatrie Săpoca din județul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alți 9, atacându-i cu un stativ de perfuzii. Tragedia a avur loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul a intrat în două salonea, în jurul orei 3.00, și i-a lovit pe colegii de salon. De asemenea, a intrat într-un salon de femei și a început să le lovească în cap.

Individul a ucis patru persoane și a rănit grav alți nouă. Pootrivit autorităților, loviturile au fost atât de puternice încât le-ar zdrobit capetele. Răniții sunt internați la Spitalul Județean Buzău cu leziuni la cap, doi dintre ei fiind în stare gravă. Toți pacienți au peste 60 de ani. Din cauza demenței, victimile nu au reacționat la momentul atacului.

Atacatorul are 38 de ani și s-a internat de bunăvoie la Spitalul de psihiatrie Săpoca cu sevraj etilic.

Citeste si:Ce spune cel mai bun prieten a lui Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: