Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune cel mai bun prieten a lui Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca?!

Ce spune cel mai bun prieten a lui Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca?!

GALERIE FOTO (2) Ce spune cel mai bun prieten a lui Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca?!

Crimele comise de Nicolae Lungu la Spitalul de psihiatrie Săpoca au șocat pe toată lumea. Atât opinia publică, cât și pe cei care-l cunoșteau pe Nicolae Lungu. Nimănui dintre apropiații bărbatului nu-i vine să creadă că el a fost capabil de așa ceva.

„Nu știu ce s-a întâmplat, dar ceva a fost. El nu era violent, nu se certa nu nimeni niciodată, toată lumea îl place. Mai ciugulea și el așa, uneori, ca toți oamenii, dar nu avea probleme cu alcoolul”, îl descrie bărbatul pe fratele său.

Înainte cu o seară de a se produce tragedia acesta l-a vizitat la spital pe fratele său și Nicolae Lungu Părea că este într-o stare foarte bună.

Prietenul cel mai bun al lui Lungu dă vina pe medici pentru cele întâmplate.

„În primul rând, nu ar fi trebuit să-l pună pe bărbatul ăla în același pat cu Nicu. Lui nu-i plăcea să doarmă nimeni pe lângă el. Și dacă mai aveau paturi libere în spital de ce i-au pus pe amândoi în același pat? Dar oricum el nu era în stare să facă așa ceva. Să ucidă cinci oameni. El nu era violent. Eu sunt convins că e de la medicament, i-au dat un medicament puternic și el și băuse… și asta s-a întâmplat”, spune bărbatul.

Întreaga comunitate din care provine Nicolae Lungu este de părere că acesta era un bărbat harnic și săritor și care nu ar fi putut să facă vreodată așa ceva.

Citește și: Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuşi”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: