Redactia.ro
Home » Știri » Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuşi”

Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuşi”

Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca: "Am crezut că sparg păpuşi"

În noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca, Nicolae Lungu, care era internat acolo pentru că suferea de etilism a ucis 4 persoane și a rănit alte nouă. Ulterior, în urma rănilor grave și o a cincea persoană a decedat.

Medicii au declarat că Lungu nu era ținut în spital în regim închis, pentru că acesta nu reprezenta niciun pericol. Potrivit spuselor medicilor, prietenilor și mamei lui, Nicolae Lungu nu devenea niciodată violent, nici măcar atunci când consuma alcool.

Nimeni nu-și poate explica, dintre cunoscuții criminalului, cum de s-a ajuns la o astfel de tragedie. După ce a fost anchetat Nicolae Lungu a fost reinternat, nevoluntar, tot la Săpoca. Acesta este ținut în regim închis, sta singur în salon și este păzit în permanență.

Prima dată când a fost întrebat de ce a comis fapta Nicolae Lungu a declarat că totul s-a întâmplat în urma unui schimb de replici dintre el și un coleg de salon, care l-au iritat.

Lungu a ucis patru persoane și a rănit alte nouă cu un stativ pentru perfuzii. Ulterior, din cauza rănilor grave, încă o persoană a murit.

Acum Nicolae Lungu, pune faptele sale pe seama unor halucinații. Acesta a declarat recent că: „Am crezut că sparg păpuși. La ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”

Citește și: Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, face noi dezvăluiri

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: