Redactia.ro
Home » Sport » Cazul șocant al voleibalistului Roberto Cazzaniga. Timp de 15 ani a crezut că e iubitul unui fotomodel renumit

Cazul șocant al voleibalistului Roberto Cazzaniga. Timp de 15 ani a crezut că e iubitul unui fotomodel renumit

GALERIE FOTO (3) Cazul șocant al voleibalistului Roberto Cazzaniga.

Cazul șocant al voleibalistului Roberto Cazzaniga. Povestea lui Roberto Cazzaniga a șocant o lume întreagă. Timp de 15 ani, voleibalistul a crezut că are o relație cu fotomodelul Alessandra Ambrosie. Recent, sportivul a descoperit că a luat țeapă. Femeia l-a stors de 700.000 de euro.

Cazul șocant al voleibalistului Roberto Cazzaniga. Timp de 15 ani a crezut că e iubitul unui fotomodel renumit

Cazul șocant al voleibalistului Roberto Cazzaniga. Voleibalistul a crezut timp de 15 ani că este într-o relație cu celebrul fotomodel Alessandra Ambrosie. În urmă cu câteva săptămâni, Roberto Cazzaniga a aflat că persoana cu care a vorbit la telefon și prin mesaje în ultimii 15 ani și căruia i-a trimis 700.000 de euro, nu e femeia care pretindea că este. Aceasta s-a dat drept modelul brazilian Alessandra Ambrosio. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, femeia care l-a păcălit pe Roberto are 50 de ani și este din Sardinia. Acesta s-a prezentat drept Maya, iar scopul său a fost de a-l stoarce de bani pe celebrul voleibalist.

Țeapa a ieșit la iveală după ce colegii lui Roberto l-au întrebat de ce nu s-a întâlnit niciodată cu iubita sa, față în față. Ulterior, după ce Cazzaniga le-a oferit mai multe detalii, colegii de echipă au mers la Poliție unde au făcut o plângere, descoperind că femeia căreia sportivul îi trimise 700.000 de euro nu era modelul Ambrosio. Acum Roberto are multe datorii, deoarece a rămas fără bani după ce i-a trimis presupusei iubite o sumă imensă de bani. „Am multe datorii acum, mi-e greu, nu e ușor să te trezești dintr-o comă”, a spus Cazzaniga.

Fratele sportivului a declarat că Roberto a povestit un episod relevant petrecut în trecut. „Într-o zi, eram în cameră, pe întuneric. L-am văzut plângând și l-am întrebat ce are. Mi-a zis că s-a îndrăgostit de o femeie care este la terapie intensivă pentru o operație pe cord și că nu poate merge să o vadă la spital, de teamă ca ea să nu se enerveze”, ar fi spus Danilo.

Ce părere are antrenorul lui Roberto

După ce s-a aflat toată farsa, antrenorul lui Roberto Cazzaniga a fost impresionat de gestul sportivului. „Roberto este o victimă care merită respectul nostru. Nu e cazul să îl compătimim și nici să-l batjocorim. E o poveste care li se poate întâmpla și altor persoane. Există oameni care au slăbiciuni și care pot să cadă în tot felul de capcane”, a spus Paolo Cozzi. Alessandra Ambrosio este un fotomodel cunoscut din Brazilia, care a reprezentat în trecut casa de modă americană Victoria’s Secret.

Roberto a cunoscut-o pe femeia cu care discuta de 15 ani prin intermediul unei cunoștințe comune. Valeria i-a trimis poze cu celebrul fotomodel, iar relația a continuat vreme de mai bine de un deceniu. O bună parte din acești bani  a fost cerută de femeie pentru a-și trata o presupusă boală la inimă. După ce a aflat adevărul, Valeria l-a blocat pe Roberto pe rețelele sociale, iar presa din Italia  a scris că aceasta a fost arestată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: