Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce a ajuns să facă o asistentă medicală pentru a-și mări veniturile

Ce a ajuns să facă o asistentă medicală pentru a-și mări veniturile

asistenta medicala

Raluca are 29 de ani și era, până nu demult, asistentă medicală. A decis, însă, să-și schimbe profesia pentru una mult mai bănoasă. Iată ce a ajuns să facă tânăra pentru un trai mai bun!

De la asistentă medicală la model într-un studio de adulți

Industria de videochat e într-o continuă dezvoltare, atrăgând din ce în ce mai mulți clienți, dar și… modele. Raluca e una dintre ele. Deși e asistentă medicală, iar în ultimii șase ani a lucrat într-o clinică, Raluca are acum un alt job.

Ea spune că nevoia de bani și dorința de un trai mai bun,a împins-o să accepte un job „altfel”. “Trăim în România și presupun că știm care sunt salariile pe domeniul medical. Și mi-am dorit să fiu o femeie independentă, din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Cred că acum câștig poate de zece ori mai mult”, spune deschis femeia.

Crede că „ajută oamenii sufletește”

Tânăra e de părere că cele două joburi nu sunt chiar atât de diferite, dat fiind faptul că în cazul amândurora ajută oamenii. „Amândouă meseriile se pupă, să zic. Pentru că și aici, și ca asistent medical ajuți oamenii. Aici sufletește, iar la spital fizic și le alini durerile. Viața ca asistentă medicală e extraordinar de frumoasă, dacă îți place ce faci. Ca și aici. Am lucrat și cu copii. Am făcut o facultate și apoi am făcut o postliceală de asistentă medicală. Am ales din pasiune.”, spune Raluca.

Citește mai mult aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini