Redactia.ro
Home » Sport » Ce a ajuns să facă Oana Manea după ce s-a lăsat de handbal

Ce a ajuns să facă Oana Manea după ce s-a lăsat de handbal

Ce a ajuns să facă Oana Manea după ce s-a lăsat de handbal

Oana Manea a decis să spună adio carierei de jucătoare de handbal în 2019. Sportiva a evoluat pe postul de pivot timp de 18 ani. Este incredibil ce a ajuns să facă Oana Manea după ce s-a lăsat de handbal.

Oana Manea, 18 ani de carieră în handbalul românesc

Oana Manea s-a retras după o carieră de 18 ani, în 2019. Timp de 12 ani a îmbrăcat tricoul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea. Între 2013 și 2014 a jucat la Krim Ljubljana, iar de cinci ani era componentă a echipei CSM București.

Oana Manea despre despărțirea de handbal

„Ştiam că va urma finalul, m-a emoţionat acest moment. A fost cea mai mare bucurie când am venit la CSM, voiam să vin acasă, nu mă gândeam că voi face performanţă în oraşul în care m-am născut, a fost ceva incredibil să câştig Liga Campionilor. Nu cred că voi rămâne în lumea handbalului, vreau să fac cu totul altceva, vreau să învăţ alte lucruri. Acum, cel mai important este pentru mine familia, sper şi îmi doresc enorm să fiu mamă”, a spus Oana Manea cu acest prilej, potrivit Digisport.ro.

Ce face Oana Manea după ce s-a lăsat de handbal

Oana Manea a făcut și cursuri de contabilitate, dar acum conduce o fabrică de înghețată!

“După ce am spus stop handbalului mi-am dorit cu totul altceva. Mi-am dorit să văd cum e viaţa de birou am făcut un curs de contabilitate primară şi am dat şi examen pentru a putea fi manager de transport E mult mai greu decât handbalul şi decât sportul pentru că lucrez cu oamenii şi trebuie să fiu mult mai atentă. Mi-am dat seama că sunt prea repezită, parcă sunt cu totul alt om. Încerc să fiu atentă, dar tot greşesc şi mă enervez.

În handbal eram foarte concentrată şi chiar am fost întrebată dacă îmi cert subalternii, dar nu sunt genul ăsta. Nu pot să le zic nimic”, a declarat aceasta la Look Sport LIVE.

Oana Manea are propria afacere!

În prezent, Oana Manea conduce o fabrică de înghețată, dar continuă să învețe toate lucrurile ce țin de contabilitate.

Totodată, potrivit sursei citate, sportiva are și planuri de mari de viitor. Aceasta își dorește și un copil în curând și preferă să dea o atenție sporită atât familiei cât și afacerilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: