Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la locul unde Răzvan Ciobănașu a murit. Trecătorii sunt șocați

Ce a apărut la locul unde Răzvan Ciobănașu a murit. Trecătorii sunt șocați

GALERIE FOTO (2) Ce a apărut la locul unde Răzvan Ciobănașu a murit.

Ce a apărut la locul unde Răzvan Ciobănașu a murit. Celebrul designer s-a stins din viață în urmă cu aproape trei ani, în urma unui accident rutier. La locul accidentului mortal al lui Răzvan a apărut un lucru de-a dreptul șocant. Trectătorilor nu le vine să creadă.

Ce a apărut la locul unde Răzvan Ciobănașu a murit. Trecătorii sunt șocați

La locul tragediei a apărut o placă de marmură cu niște versuri scrise în memoria creatorului de modă, Răzvan Ciobanu. Designerul și-a pierdut viața pe 29 aprilie 2019, la o zi după Paște, în urma unui accident tragic de mașină. Împrejurările morții sale sunt considerate suspecte până în ziua de azi și nu cunosc circumstanțele exacte în care creatorul de modă și-a pierdut viața.

Deși au trecut aproape trei ani de la moartea sa, oamenii care l-au cunoscut și l-au apreciat nu l-au uitat. Prietenii și localnicii din zona unde a avut loc accidentul au făcut un gest impresionant în memoria lui Răzvan Ciobanu. Accidentul s-a produs în județul Constanța, pe DJ226 Năvodari-Săcele. Localnicii și prietenii designerului au montat o placă de marmură la locul accidentului, unde au scris câteva versuri emoționante.

“Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec…”, sunt versurile de la locul unde a avut loc accidentul, potrivit România TV.

Potrivit autorităților, Răzvan a condus cu viteză foarte mare și s-ar fi aflat singur la volan atunci când a avut loc accidentul. Acesta a pierdut controlul mașinii după care a intrat într-un copac. Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la doar 43 de ani.

Locul unde Razvan a murit

Cine a fost Răzvan Ciobanu

Răzvan și-a început cariera la vârsta de 29 ani, când a avut prima sa prezentare de modă. Ulterior, RĂzvan avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți designeri din țară. Cu toate astea, firea sa extrovertită și atitudinea nonconformisă i-au atras multe antipatii. De-a lungul anilor, Răzvan a trecut prin multe momente neplăcute, iar totul a început cu momentul în care a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală. Cunoscutl designer nu s-a ascuns niciodată să spună lucrurilor pe nume. În cadrul unei emisiuni de radio prezentată de Mihaela RĂdulescu, din 2004, Răzvan declara. „Nu voi mai răspunde jurnaliştilor la întrebări pe tema asta. Sunt homosexual şi gata”.

În urmă cu 11 ani, Răzvan Ciobanu a fost certat pentru trafic de cocaină, iar de o situație asemănătoare a avut parte și în 2018, dar autoritățile au descoperit că acesta era doar consumator. „Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Aş putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger” , a declarat Răzvan Ciobanu la Antena Stars.

Nici pe plan sentimental lucrurile nu au fost liniștite. Cu un an înainte să moară, Răzvan a fost agresat fizic de iubitul lui, cu care avea o relație de 8 ani. „Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm… i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit” , a povestit fostul creator de modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: