Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la mormântul lui Nosfe, la o săptămână de când a murit. Mulți au rămas fără cuvinte

Ce a apărut la mormântul lui Nosfe, la o săptămână de când a murit. Mulți au rămas fără cuvinte

GALERIE FOTO (2)

Ce a apărut la mormântul lui Nosfe, la o săptămână de când a murit. Mulți au rămas fără cuvinte atunci când au văzut. Soția regretatului artist a făcut publică imaginea.

Nosfe a lăsat în urma lui numai durere

Darius Vlad Crețan, în vârstă de 37 de ani, s-a stins din viață acum aproximativ o săptămână. Nosfe, așa cum era cunoscut publicului, a avut un concert pe cinste, unde multă lume s-a bucurat ascultându-l. Tragedia a avut loc după spectacolul pe care l-a susținut. Vestea cea tristă a fost dată de colegii lui de la Șatra Benz: „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!

La puțin timp după anunțul trist, a avut loc și înmormântarea lui Nosfe. Mădălina, soția acestuia a îngenuncheat de durere, căci și-a pierdut sufletul pereche și pe tatăl fetiței ei. Cei doi aveau o familie foarte fericită și împlinită. După această nenorocire, Mădălina a primit cel mai puternic sprijin chiar din partea fetiței lor, Iris. Aceasta i-a făcut și o promisiune lui Nosfe: „Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!”, a fost mesajul Mădălinei Crețan, sufletul pereche al regretatului Nosfe.

Ce a apărut la mormântul lui Nosfe

Mădălina a publicat, de curând, o fotografie de la mormântul lui Nosfe. Printre zecile de coroane de flori, mesaje de condoleanțe și pline de tristețe, se poate vedea atât de frumos apusul. Mădălina a și postat un mesaj atât de emoționant: „încoronat de ceruri”. Fotografia i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: